Your E-mail has won $5,000,000.00


Hari nih baru online dan hari nih jugak lah menang $5,000,000.00 . 5JUTO tuuu.. Boleh percaya ke email tu? Haha. Senangnye orang bagi duit. Tak buat apa-apa terus menang. KAYO KAYO KAYO! Maaf sebab menyepi sekian lama. Hari sabtu nanti Mee ada Mid-term. Doakan Mee dapat jawab exam tau :) Muahxxx setempek sorang! HEHE :*


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

28 komen:

Kakcik Nur said...

Semoga mendapat kejayaan yang cemerlang. :)

red jambu said...

kita share la duit 2. kih3..^^

maria firdz said...

Haha... Byk kali dh dpt email ni.. Lau betul leh claim dok goyang kaki je dh skrg ni.. Hehe

maria firdz said...

Good luck dik...

Mieya Atiera said...

Akaun Yahoo Mieya pon penuh dengan emel sebegini rupa. Terutamanya kat bahagian spam. Kalau satu dua, takpe lagi. Ini dah beratus tau. Pelik, macam mana dorang boleh dapat emel kita.

Fiza Rahman said...

Selalu dpt meil mcm ni. Tipu jer tu.

aswadz said...

hahaha... biasa la. spam.

siti fatima Arifin said...

haha..kalau MS okb sudah tntu Ateh mintak blnjer. xder maknanyer email cam nie. selalu sngt terkene...

fifie said...

Fie pun dapat rasa nak claim pun ada, dapat lah buat majlis kahwin grand kalah Apex dan leuniey. hahahaha

fifie said...

Fie pun dapat rasa nak claim pun ada, dapat lah buat majlis kahwin grand kalah Apex dan leuniey. hahahaha

trah zain said...

pergh,, kaya tu mee..haha

eita said...

jangan percaya...


moga di permudah kan segala urusan

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

lottery draws?? lain macam je bunyi nya.. hahaha lau btl la kan, memang kayo la mee.. boleh belikan sebijik keta tok ena.. eh eh XD

nik ros said...

selalu dapat mcm tu kan. klik jea menang 5 juta la.1000 la. mcm senang2 jea nak bagi duit..huhu


good luck utk exam

unsecretostory said...

ehem ehemm . nanti kita bahagi bahagi naaa . hahaaa . Btw GOODLUCK for your mkdterm . All de best !

tirahzairi said...

sokmo jgk dapat...kalau lah betul, meme kayo...hihi

shar90 said...

kayonyo... cuttiing r ngan member... hehee xD

Shida Radzuan said...

tipu2...

syiela said...

bak mai akak sikit mee :)

Nurrul said...

Errk , jgn percaya semua tuh.. tatik kotor ajee bukan kita dpt duit , kita yg keluar duit law terkena.. :/ minx2 dijauhkan.. :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da lama xsampai cini..kayo ke kayap hehehe.. mee banner tu tukar link akak yg baru eh.. dyshasahhir.blogspot.com

Syarafi[skyforce331] said...

fi pernah gak dpt ..btw gudluck.. :D

BUNDA a.k.a KN said...

moga berjaya...dunia dan akhirat..aamiin

boni kacak said...

good luck untuk exam tu tau :)

ayut said...

untungla klu btul...hohoho...dh abis ke exam yer :)

cci said...

ye lah.. akak banyak kali dpt.. ade gak ygkata kene barah minta kita tolong jaga amanah dia.. adeh... senang tul bg kat org.. muaah

Mr. Doctor said...

Dapat ja email macam tu blog trus.. Tp mana tau kot2 betul2 rezeki kan.. Hoho

Miss Zahirah said...

prnah dpt email camni.. mengarut je...
sape la nk bgi duit byk tu buta2 je..
annoying je.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...