Update Untuk Mac :)

Assalamualaikum.. Mungkin semua dah lupa Mee. Mee masih lagi wujud. Tapi terlampau busy dengan study .. Rindu sangat dengan dunia blog ! Alhamdulillah walaupun tak berapa aktif macam dulu tapi trafik masih lagi okayy disebabkan pencarian yang mantop mantop. hehe.. 

Banyak yang terjadi selama Mee menyepi. Sedih. Suka. Semua ada.. Yang paling penting Mee penat gila sekarang sebab tadi pegi gatai join bola jaring. Dah expired tapi perasan. Tak pasaipasai dapat sakit -_- taknak main dah! hakhak. tata ;)
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

12 komen:

Pykaa Pdott said...

Lama tak dtg jenguk2 mee kat sini :)

boni kacak said...

Mohon updatw selalu tau :)

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah pagi

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

patot la.. kalau x ada je post die

zaza =) said...

mee...wah lama x update blog... hamboi main bola jring.. =)

ayut said...

Mee sibuk yer... :) ap pon Mee bt janji Mee ok je yer :)

MawardiYunus said...

datang melawat sini :)

puteraduyong said...

dahulukan apa yang penting dulu ...

Nadratul Syazwana said...

Wuu sama lah kita. 2 bulan tak berupdate sbb busy dgn study T.T huhu

Mr. Doctor said...

Xpa.. Fokus on ur studies.. Nanti update blog tayang result gempak! Huhu

Shida Radzuan said...

terbaiklah mee..trafik mntapp lg ^_^

Nurrul said...

Singgah sini , akkkkk !!! update lah akkk !! Rindu sama kak Mee :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...