Wish Me Luck For Final Exam :)

Assalamualaikum .. Dah lama tak update. Busy dengan study, busy dengan berjimba, busy dengan kawan-kawan dan busy dengan Anak Bongsu Pak Radzuan. *hachum* Apa khabar semua? Blog sihat? Maaf sebab Mee dah lama sangat tak jengah rakan-rakan blogger. Bukan tak ingat tapi lupa. Hehe.

Oh yee, dua minggu dari sekarang Mee akan menduduki final exam. Rasa macam semalam baru masuk study esok lusa dah nak final. Kejap je masa berputar. Hari ni baru couple, esok lusa dah nak kawen. *Eheh* Hihi. Dan hari ni kita dilahirkan, esok lusa mana tahu Allah SWT dah nak ambik nyawa kita. Subhanallah .. Semoga diberi umur yang panjang semuanya ..

Peringatan untuk Mee dan semua, jangan terlampau selesa dengan kesenagan yang ada sekarang. Jangan lalai. Itu yang paling penting. Doakan Mee terus berusaha untuk final yee? Aaminnnn .. Terima Kasih :) MUAHX :* kepala lutut sorang satu. Hokhok :P



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

14 komen:

AiSyA LiEzA said...

belajaq rajin2 utk final ye..smga bjyaa dgn jayanya dan dapat pointer tinggi.. :) slmt berusaha.. :D

ima said...

gud luck cik mee .. :)

Zaza said...

belajar rajin2..insyaALLAH za doakan mee berjaya =)

inche hlovate said...

all the best mee

aswadz said...

good luck utk exam...

Cik Yatt said...

gudluck dear exam :)

unsecretostory said...

Belajar pandai pandai . Goodluck all de best mee . Gambatee :D

Dak Fisha said...

Goodluck mee dear. fisha pun bru je habis final exm.

E'in said...

good luck mee...

boni kacak said...

good luck tau..hehehe. ni.. lupa nak tanya.. iklan tu sebenarnya tamat bila ye??

shasha yacob said...

do the best mee, harap dapat kputusan yg diinginkan. saya baru habis exam, nak aktipkan dri dalam blog nih semula lah.

Ieyra Ghani said...

All the best ^^

54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

Nurrul said...

Godd luck akak !! all the best !!

Detective Fiqa said...

ganbatee! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...