Bunga Merah Punya TV9


Bunga merah punya tv9 | ost bunga merah punya | Drama yang kini sedang hangat yang ditayangkan di tv9 iaitu Bunga Merah Punya, Slot Aurora yang diarahkan oleh Zul Huzaimy. Siapa tak tengok memang rugi sebab setiap lagu yang dinyanyikan adalah original dari Hero dalam drama tu sendiri iaitu Izzue Islam *hensem weiiii* yang memegang watak sebagai Merah dan Sharifah Sakinah sebagai Bunga. Kecuali ada sesetengah lagu yang dinyanyikan penyanyi lain termasuk Zul Huzaimy yang menyanyikan lagu OST Bunga Merah Punya. Jangan lupa saksikan setiap hari Jumaat jam 830 malam hanya di TV9 :)










Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

20 komen:

zaza =) said...

nampak cerita ni best..tapi zaza dah berbulan tak tgk tv waktu malam..huhu..jadi xtau apa dah cerita yg best..

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kat rumah tv rosak.. lama giler tak tengok tv dah.. huhu

Aishah Jahirah said...

akak pun layan gak cite ni...kih3

^^eKaTiKaH^^ said...

tak tengok tv..sedihhh u_u

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

owh tak tahu pula cerita ni wujud.. hahahahahaha

BUNDA a.k.a KN said...

bunda tak ikuti sangat..

eita said...

sekali sekala je tengok...

...iSyA Purple* said...

citer ni ohsem! tp salah tulis tuu.. ari khamis la.. bukan jumaat. hehee

Shida Radzuan said...

xpenah tgk lg meee :D

inche hlovate said...

hihi ofcoz tengok cite ni..best kan

cci said...

er.. tak pernah tgk pun mee.. cam best. eheh

Nasuha said...

Tv rmh sy tak ada channel 9... :(

Cik Yatt said...

yatt sjak dok kolej...msue cite kat tv tak tahu dah..haha

cci said...

e penah nengok pun cita ni.. ^_^

E'in said...

best ea cite nie? ein xtgk pun...

Nurrul said...

mm , Nurrul dok umah tak tengok tb pun.... huarghh , sbb malam abah pegang.. tak dapat tgok :(

Miss Zahirah said...

macam vest tp x rajin tgk tv.. hihihi

Pykaa Pdott said...

Tak tgk plak crita nie .

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah lama x tgk tv
hihi
tangkap jiwang citer nih

momoy nak jemput dear dan kawan-kawan di sini untuk join GA momoy yg pertama ini jika sudi. terima kasih =)

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

shasha yacob said...

lama dah xtgk tv, exam katakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...