Nak Cantik?



Haritu kakak angkat Mee bagi Mee cuba Foundation baru. Mula-mula Mee malas nak pakai. Tapi sekarang bila dah pakai memang hari-hari pakai! Thanks Kak Elyssa sebab bagi Mee cuba. Foundation ni memang tak perlu nak pakai bedak dah. Bau pun wangi. Serta merta akan jadi putih berseri. Kulit muka pun jadi lembut. Yang paling penting kekal sehingga 12jam. Kalau lepas ambik wudhuk tu pakai pulak lah. Hehe.. Kalau ada yang berminat boleh PM mee dekat Facebook https://www.facebook.com/meesusupergirl . HARGA MAMPU MILIK. Benda elok tak salah kalau berkongsi. Kawan-kawan kolej Mee pun sangat puas hati dengan produk ni.. Cuba lah! :)
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

5 komen:

jaakechik said...

salam mee, foundation tu nama apa? kyrolan tu kah?

E'in said...

lps nie mesti mee cun melecun... hii

dya bunga said...

hehe..dya tak reti makeup..n xpernah pkai foundation..hehe..tapi kalau mee nk tlg ajar kan pun blh..

.::: Princess MOMOY :::. said...

nama apa?
momoy x pakai apa2 just sunblock dan bb powder
tp suka dengar citer pasal make up2 nih

-meeSUPERGIRL- said...

, jenama pearl <.::: Princess MOMOY :::.> jenama pearl ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...