HANTU EDIT



Wah tajuk seram . Hurrr . Kihkihkihhhhh. Ape yang Mee maksudkan HANTU EDIT tuhh? Alah skarang dunia IT mehh . IT tuh apa? Itik Tonggek kot. Dorang yang Mee cop sebagai hantu edit nihh boleh buat apa saja dengan kebolehan dorang dengan mengedit gambor-2 orang lain menjadi burok , tak senonoh , atau apa-2 jee lah. Diorang sangat JAHAKKKKKKK!


Contoh lah kan. Sekarang nih musim print screen dekat FB or dekat mane-2 jee. Dorang print screen salah satuu status awak termasuk dengan komen-2 skali then dorang edit balik dengan tukar ayat status awak kepada ayat lain. Lepastuh di-share kan pulak kat mane-2 je lah kan. Dan lepas tuh mula lah orang lain share kan pulak. Muahaha. Jahakkk jahakkk jahakkk! Tengok gambor nih. Maybe betol and maybe edit!

KLIK GAMBAR UNTUK BESORKAN

Bukan ituu sahajaaa. Dorang jugakk edit gambar awak darii ada pakaian jadi gambar tutttt yang nampak tutttt dan nampak lagi tutttt. Sebab tuu lah dekat FB or kat mane-2 je lah kalau nak approve tuhh tengok-2 lahh profile dia. Okay?? And gambor tuhh jangan duk tayang sangat lah kan. Sekian terima kasih. Hehe :)

PEEPS//HANTU EDIT IALAH ORANG YANG MENJAHANAMKAN GAMBAR. ORANG YANG SUKA EDIT TIDAK DIPANGGIL HANTU EDIT. PEACE ^^v

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

9 komen:

*Arr said...

superimposed? pfffttt ;/ jahakk hiks.

-SUPERGIRL- said...

xfaam -_- haha

shida'R said...

selamat la..xletak pn gambar kat FB kih :P

nur ika said...

waa..mcm2 leh wt...tkot laa..kn..?..zman mnusia ska sgt brkrya tp jln yg slap..hehe..

eLL said...

ramai salah guna fb skrg nih

Hzndi said...

Hehe dasar manusia :)

-SUPERGIRL- said...

shida'R - bagos3 . hehe

-SUPERGIRL- said...

ika - tu lah skg nih mcm2 ...

-SUPERGIRL- said...

hzndi - manusia yg jahakkkkk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...