Dashboard Bertukar!!





Pagi nih Mee bukak dashboard Blogger laju jee. Biasenya lembab. Tengok-2 hah tudiaa dashboard dah bertukar jadi goku. Wah canggihnyaaaaa. Nak try guna kejap lah. Entah sape lah yang pegi publishkan nih. Muehehe!

Terima kasih lah kan dashboard baru sebab bagi idea nak buat entry hari nih . Muahaha! Hah dah tuh button publish duk tang mana nehh ?? HAHAHA! Okay dah jumpa. Duk atas rupanya. Kahkahkah! Hari tuh elok jaa duk kandang kambing. Terasa masuk reban ayam lah pulak. 


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

28 komen:

♥Arin Anis said...

haha, dlu rncg nk tukar ke baru, tp tak jalan..yg lame jugak oke :)

Hani Shaa said...

bnda baru . hehee

CikPuan Azizah said...

hahaha akak punya dah lama jadi ni yunk... pakai baru oren ni lebih cepat..hee

Miss Zaty | darikacamata said...

boleh je tukar lek yg baru :)pegy at button setting n pilih old blogger interface ;)tp if sign in blog mmg akn jd yg baru blek even da tukar yg baru.

Aremeera said...

hahaha .. still gna yg lme jgk

kura said...

hahahh. anjakan paradigmaaa tuuu :0

Detective Fiqa said...

hehehe fiqa pon tadi mcm tuu. tapi dahh tukar dahh balik :D

Syarafi[skyforce331] said...

super saiyan!!!! :O

Cik Kay Jue said...

tau tak pe.. semalam dia start tukar baru..

shar90 said...

entry ni ade unsur lawak... saye gelak... ehehee ;p

TiraPengemis said...

ok..bru taw...hahaha...

♥ wawawawa ♥ said...

tak suka dashboard baru!

Myra Azraff said...

dah timeline kat fb..dash ni pulak kat blogger...herr herr..*sebak,..muka penuh redha..=.='

Hazmin Hamudin said...

satu penghijrahan yang menarik... :)

steffany daph said...

kena sesuaikan diri kalo baru guna ni :D apa2 pun, yg ni lebih cool kot.

steffany daph said...

kena sesuaikan diri kalo baru guna ni :D apa2 pun, yg ni lebih cool kot.

Ini Kisah Tia said...

hahaaa .. selamat berdashboard baruuuu :)

hazfee said...

nampak cun tapi tak faham nak guna yang baru. serabut. tukar balik ke yang lama dah.haha

Azhafizah[フィザ] said...

tahu takpe..die terus auto jadi dashboard baru kan..pastu switch old balik..tak biasa ah yang baru.

Aliff Haikal said...

aku jadi bingung sebentar tengok dashboard blogspot baru ni . hahaha cantik jugak . banyak function baru !

btw nahhhhhh!haha
ttp://ekaldude.blogspot.com/2012/04/segmen-my-first-entry-is-awesome.html

aimie amalina said...

kekeke

supergirl!
keep being super ye bebeh :))

ABU said...

Aku punya pun dah lama tukar..

❖ Syaa ❖ said...

Hah terkejut jugak bukak blog pagi tadi . perghhhh menyakitkan hati jee -..-

-SUPERGIRL- said...

sya - boleh tukar balik ... mee dah tuka balik dahh

Iena Eliena said...

cik iena dh gune dashboard yg bru dh..mule2 kekok..lame2 okay dh

hafiz hafizol said...

ahh.. same la kite.. kene biasakan diri ngan dashboard baru nie.. :')

ain dzaya said...

dah lama ta dashboard jadi pesen camnie..tahun lepas lagi..mesti tak retrieved kan...tp yg pasti dashboard yg baru nie lagi awwrrr! ^^

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

MaYa MustWany said...

tak berapa suka sgt yg baru ni rasanya.dh la masa tuh baru balik keje.mata kuyu,knon nak publish je la pe dlm draft,tgk2 dh ubah..truz spoil.

now dh tukar yg lama.xdela ditukar yg baru lik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...