Handphone Terbalik



Cer tengok leklok telepon murah kat atas tuhh. Screen dia terbalik bak hang ! Sebenornya telepon tuh adik Mee punya. Dia duk asrama so Mee rembat jee lah. Muahaha. Alah telepon nih dah nyawa-2 ikan dah sebab tuh sensitippp sangat. Nak manja-2 konon. Kepala terbalik dah macam kambing tersalah bantal @ sakit leher lah. Sadis betoii.

Tolong klik churp-2 :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

31 komen:

adibbbb said...

unik gilaa la fon ni XD
haha. limited edition ^^

CikPuan Azizah said...

hahaha mmg unik ni.. siap boleh rotate..wakaka :p

-SUPERGIRL- said...

adibb - hahaha ! ha lah limited sgt . xD

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - alah law kak jijah nak jugak fon mcm nih just hempuk jee ! hahahaha

Emma said...

hahaha.. canggih sangat r fon cmtu.. :)nak 1.. hak2

-SUPERGIRL- said...

haha nak ? hempuk fon awk sndri knpom jadi mcm nih .haha

kura said...

auto-orientation ni! hahah

Edy Fee said...

tergeliat leher mmbaca

zera eira said...

unik gila! kalau ade macam best je! hehe

Inz Indah said...

adehh..sungguh sadis..tapi unik..! heheh

zaza iman said...

eh mee, hp zaza baru je jadik macam nih..nak kena repair dalam 90 jugak zaza tya kedai skali speaker..hukhuk..tapi tak repair pun lg..

-SUPERGIRL- said...

kura - hahahah ha ye kot . hahak !

-SUPERGIRL- said...

edy - hehe xpe lah skali skala :D

-SUPERGIRL- said...

zera - hahaa xde pon xpee .seksa lah nk guna

-SUPERGIRL- said...

inz - ha unik lah sgt . hahak

-SUPERGIRL- said...

zaza - wah mahainyeee . alah zaza bg jatoh skal lgknpom elokkk . haha . mee wat cmtu lah . ngee

OH JEJEM said...

Nasib baik bukan otak yang terbalik. Hewhew

Haruno Hana 하나 said...

hahaha :D lawak la kalo dpt henfon camtu.. tunggang langgang la nk guna..

♥ wawawawa ♥ said...

hebat giler fon nie! haha

-SUPERGIRL- said...

jejem - otak otw tbalik dah nih . haha

Azhafizah[フィザ] said...

baik baik tengok handphone tu ..nanti kepala ke bawah kaki ke atas pulak :p

Dr. Carlos Seira said...

macam iphone dah, screen boleh tebalik2

Nur farahiza said...

macam amne nak buat too . hahah pening pale tengok \nye

eLLa n aLia said...

hoho.. kalah galaxy tab ni..

Detective Fiqa said...

hahaha ==" mcm mna nak bacee tuu peliknyerr hahaha

shida'R said...

hahhaaa...giler sape je tahan tgk hp terbalik..last2 tuan dia jd gilerr...hahahaa :P

Yana Libra said...

hehe..hp saya pulak senget ke tepi..sony mmg problem camtu kot??

Myra Azraff said...

boleh order online tak phone canggih ni?kalau boleh tolong inform,boleh saya bank in secepat mungkin..saya tanak org lain dapat dulu..

steffany daph said...

XD baru jumpa phone mcm ni. hehe.

Ini Kisah Tia said...

ada kawan pernah buat .. hahaa

hazfee said...

mesti mahal ni sebab hp ni unik sangat.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...