Permohonan Bagi Jawatan Di Dalam PDRM DIBUKA





Okay nih Mee nak kongsi kepada sesapa yang nak jadi anggota PDRM boleh lah apply sekarang sebab borang dah ada dekat SPA. Boleh pergi ke laman web rasmi SPA >>LINK<< dan daftar dulu. 


Sebelum nak apply jawatan PDRM tuh tengok syarat-2 yang disediakan. Berat cukup ke tak, tinggi tou cukup kee tak. Yang penting sihat tubuh badan. Macam mana nak jadi polis kalau cubit sikit nangis serupo pondeyy. HAHA. Klik untuk tengok syarat-2 >>LINK<<

Tolong klik churp-2 Mee jugak eh :D

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

42 komen:

Mizz ErMa said...

err..alamak, nak kena tgk syarat2 dulu ke sbb semalam sy maen apply aje..saja nk try nasib la katakan..hik3,

Cik Kay Jue said...

ckj pula berminat nak masuk tentera laut.. >_<

Liza Razak said...

sapa yg minat jd polis boleh la apply :)

Inz Indah said...

Ad apply ari 2..saje suka2 sbb ayah yang paksa..haha ^^

Cik Rose Cute said...

HAHAHA..SESIAPA YG BERMINAT BOLEHLAH PERGI...

Faza said...

berat x cukup :)

Aida Omar said...

ala..ala..mesti kena reject awai2 kalau reply jawatan nie. hehe.. :p

CikPuan Azizah said...

xminat polis!! wueekk :p

Cik Puan Muda Umi said...

belum apply lagi dah tau takkan dapat,mata sy rabun..sobsobsob..:(

CCICute Design said...

da tua x layak nk mohon..muehhe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih bagi info polis ni..
boleh cuba ni :-)
Pokok Manggis Depan Rumah

rodonz's crews said...

ad ke org nk jd polis? :P

♥ wawawawa ♥ said...

alaa skrg sy otw jd ckgu...haha

xnk laa jadi polis.. ;p

-SUPERGIRL- said...

mizz erma - jenguk lah syarat2 dulu :)

-SUPERGIRL- said...

ckj - tentera laut ? alamakkk . mee tak minat . hahak

-SUPERGIRL- said...

liza - awk pulak tak minta >? hehe

-SUPERGIRL- said...

inz - bagus lah cuba nasib ann :)

-SUPERGIRL- said...

rose - tak minat ke ?

-SUPERGIRL- said...

faza - kne makan byk2 lah :)

-SUPERGIRL- said...

aida - knp kne reject lak ?

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - knp tak minat cer cte ! hehe

-SUPERGIRL- said...

umi - rabun yeee . takpe lah apply yg lain

-SUPERGIRL- said...

cci - eh um0 18 hgga 35 lah . cci umo bape ?

-SUPERGIRL- said...

mggis - same2 :D

-SUPERGIRL- said...

rodon'z - baik jd polis drp tak jd pape wat habis beras mak bapak je an kat umah

-SUPERGIRL- said...

wawa - bagos lah

Azhafizah[フィザ] said...

Takde kelayakan lah pulak untuk apply jawatan ni..lari bidang..-_-'

-SUPERGIRL- said...

hahahah ! bukan bidang kak azizah eh ? ok2 cari bidang lain :D

zaza iman said...

xlayak..hukhuk sedih ;(

-SUPERGIRL- said...

knp tak layak ? hehe

MaYa MustWany said...

adoii ni kalau nampak family mas habis la dok suruh mas masuk polis.

abah suruh masuk polis
mak suruh masuk bidang nurse..

mas nak nak dalam offc je..admin become hr je.hahah

-SUPERGIRL- said...

mas . ap salahnye cuba annn . try apply dulu . dapat ke tak lain kiraa . kalau dapat try pk2 duluuu. try lah!

shida'R said...

xtau lah nk aply ke x..badan dah nek takot failed jerhh ^_^

-SUPERGIRL- said...

aah nampak sim jee tuhh . appy lahhh

ciksukaberangan said...

aaa~ tk nak jadi polis.. nnti kene buat aktiviti lasak >,< HAHA

-SUPERGIRL- said...

lahh manje sgtttt .. hehe

ciksukaberangan said...

HAHAHA . no komen :D

-SUPERGIRL- said...

alorlor no komen lak dy . haha

ciksukaberangan said...

HAHA. memang tak minat bersukan la :D

-SUPERGIRL- said...

eh mcm tuh pulak . sukan lah sehat :)

ciksukaberangan said...

hehehe. saje memalaskan diri. hahaha. yelah2. insyaAllah nanti mule bersukan. hehe :D

-SUPERGIRL- said...

hehe okay :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...