Awak Jeles Ehhhhhh HAHA




Mee tak tahu ape masalah cik abang yang hengggsenggg sangat nehh //tangan dekat pusat, mate dekat lutut. Haa kan dah pemess dapat masuk dalam belog Mee tanpa bayaran. MUEHEHE. Dandandan terima kasih sangat-2 sebab bagi Mee idea untuk buat entry hari nihh. HAKHAK . Lagi satu nak pesan pada yang suka buat status yang bukan-2 tuh supaya berhati-2 sebab sekarang nih Musim Print Screen . JengJengJengggg ^^

TAHNIAH The Red Warriors sebab menang Piala FA ! 

PILIH HADIAH YANG AWAK NAK DEKAT SINI

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

30 komen:

Nur Atikah said...

haha, kerana statement, badan binasa muahaha xD

-SUPERGIRL- said...

kan ? padan muke . HAHA

shida'R said...

menang hoorayyyy..tp suke lg kalah ~_^

sis92 said...

akhirnya kelate mng jugak..walaupun eden org johor tp mlm ni bpaling tadah sokong kelate

KorN said...

den sokong perak.. sbb den org perak.. btw, bravoo klate

Cik Yatt said...

fanatik btul nie..hee

kinchnaf said...

Abg hengsenn tu gilo kottt. Haha ! Sabau k... ;)

Btw.. The Red Warriors memey terbaek td. !!

-SUPERGIRL- said...

ha ah memeyy gilo . HAHAHA !

azizah :) said...

haip2 ramai ore kelate kt sini.. kang kena bakooorr kang..muahaha^^

hobin jang hobin... tetibe jer...hahaha

shar90 said...

jage tebeng maing dgn orghe klate... ahahaa xD

Aliff Haikal said...

mana rita rudaini nye nyop ? HAHAHA

pheh terbaik ah bero ni

-SUPERGIRL- said...

hahaha rita ?? alah sajo jahh wat gimik xD

kura said...

tak pasal pasal kan kena printscreen. hahaha

-SUPERGIRL- said...

betol3 :)

nana kamarul said...

ala, kenapa nak bakar2 ni sume. biar la kelantan menang ke perak je johor ke. yang penting satu malaysia. tak gitu. hehehe :D

shafiq said...

haha ,, memang kena jaga-2 lar nak update status .. hahaha ..

coklat susu said...

orang x ley terima kekalahan~ opss sory ;)

Cik Kay Jue said...

kerna bola... manusia giler.. adeh... bahaya la kalau terlampau syok ni..

Azhafizah[フィザ] said...

kalau bercakap tak mo fikir dulu.Tu lah makan dia....ape ape pun tahniah untuk team red warriors!

zera eira said...

kalau gaduh2 dgm mee nnt zera bole pemes lah eh? hehe. joking joking. ~~

Cik Fie said...

NEWEST UPDATE (!) WOW !! RANDOM GIVEAWAY BY CIK FIE TELAH BERMULA (!) SILA JOIN SEBAB ADA 200++ UNTUK ANDA !! :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

xila riston said...

rajenyeee

Asyiqin Haulisah said...

tak layan bola.

-SUPERGIRL- said...

ok

Myra Azraff said...

haha..dah lama dah tak buat keje printcscreen ni..pemes gak org tu kat blog ni..takyah tunggu keluar kat metro...

Dba Dealova said...

ambooi suka dia main printscreen ni...famous la macam tuu.hehe

ciksukaberangan said...

hahahah. statement cari gaduh je..

Dayz said...

dayz org phang tpi klau klntn lwan mne2 msti dayz skong klantan.. xtau laa knp.. myb sbb ad apex kut? hihihi~ ^_^

HeNRieTTa JoSe said...

btl tu....kena berhati hati...

Cik Chokie said...

biiasa lah tu. malu untuk megaku kutuk dahulu -,-' ape lah. dah rezeki dia menang. menang lah. haha macam2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...