Nora Danish Datang Rumah Saya ^^


Okay nih lah gambar Nora Danish yang datang rumah Mee hari tuh. Terima Kasih pada yang percaya . Muahhhh sikit .. HAHA. 

Tou vector kawan Mee yang dia suruh buat. Yang penting bukan Free. HEHE. Mee sekarang nih tadak Mood nak lukis-2 lagii. 

Sebab? Sebab Mee nak lukis-2 pakai Pen Tablet tapi Mee tadak benda tou -..-

Lagi Lagi Lagi ! Mee nak ..
Samsung Galaxy Y jee.
Nak DSLR.
NAK KASUT CONVERSE!!!!! HAHAHAHA

Mula jee nak melukis, suara halus dukk terpekikkk dekat telinga

"kalau ada pen tablet lagi best".

So semangat pon hilang lah! Dan terus berhenti melukis . Haihh. Apa nak jadiii .. 

Sambil-2 malas pon sempat lah kan buat Header baru. Simple. Yang penting Mee suka. Sebab gambar besar gedabak menumpang nak interpremmmmmm jugak. WUHUUUU.


Jangan lupa penuhkan tabung Mee 20sen sorang :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

16 komen:

azizah :) said...

hehehe comeynya gadis ayu bertudung coklat ni.. sweet je :)


header baru tu nape tak senyum.... hahahaa

-SUPERGIRL- said...

ha mmg mee susa nak snyum HAHA

Myra Azraff said...

wow...seriyes lawa and kemas..;D

p/s :sekarang ni pun malas dah nak lukis D:

zera eira said...

zera tadak bakat lgsung mee. :(
semoga mee dapat semua okeh. :)

Hani Shaa said...

nampak comel header baru mee niee ..

Dba Dealova said...

cantik header tu.haa...baru nampak muka Mee even kabur kabur.hehe :)

sis92 said...

titeww tak reti vector2 sobsob

-SUPERGIRL- said...

Dba - mmg sngaje bg kabur .. hehe :)

Asyiqin Haulisah said...

sukalah tgok org yg kreatif ni.

Zaza Ridzlan said...

kiutnya... =)

merahitujambu said...

cantik lukisan tu

OH JEJEM said...

Nora Danish. Jeles wa :/ HAHA

shida'R said...

pkai tikus2 pon orite dah mee...hehee..mood pi mna? ke sbb sejak2 adik i pi sna dan xmau balik dahh ekekekkee :p

Cik Chokie said...

Nora danish kah nama dia ? haha

eh eh dekat header tu ea muka mee ? omo omo :D haha comell. kemas vector mee buat ;D

Hanamiko Sakura said...

wee~ cute lah gadis ayu di header tu.. pewitt~ hehe

Dak Fisha said...

lawa la vector mee. i like it. hehehehe.
rindu pulak kat mee. lama tak jejalan sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...