Ternyata Ramai Yang Terasa -MS-

Mee memang GEMOK . So? -..-


Budi bahasa budaya kita. Cara pertuturan kita melambangkan keperibadian kita. Buruk pertuturan kita maka buruk lah tanggapan orang pada kita. Baik pertuturan kita maka baik lah tanggapan mereka .. Berhatai-2 bila hupdate <3

Okay gambar budak Gemok dekat atas tuh saje nak tumpang glamourrr. Tadi Mee update status macam dekat atas. Dan takde nak tuju dekat sape-2 . Tiba-2 ada lah beberapa orang yang terasa dengan statement Mee buat tou. Dia mara-2. HAHA. <<-- Yang nih kelakar -..- 

Jadi terbukti lah ramai yang suka mengutuk , menghina , mem-binatangkan , memaki orang sesuka hati dekat FB kan? Alah . Sape yang makan bawang banyak , dia lah yang ketiak hangit. Kan kan kan? Dan ternyata ramai pulak yang ketiak hangit. HAHAHA <<-- Yang nih betol-2 kelakar ^oo^ oink oink !

GA terhebat! Menangi IPAD dan banyak lagi >> LINK


<<- KALAU BERANI TEKAN SUPERMAN HAHA

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

Asyiqin Haulisah said...

hamboi quotes dia. hehehe.

Yana Libra said...

nasib baik saya tak suka makan bawag..hehe~~ :p

Myra Azraff said...

aiyo.baru cakap camtu pun dah terasa..haha..apakah ? xDD

-SUPERGIRL- said...

haha tu lahhh .. tatau lahh dyee . hehehe

Cik Yatt said...

haha..nmpk sngt tak matang..chill la..slalu wat letew..hee

-SUPERGIRL- said...

hehe mee tak kesah pon ..

sis92 said...

kat dunia maya mmg jd pelepas caci maki, memalukan lg2 klu pempuan =,=

-SUPERGIRL- said...

tu lah .. malukan diri sendri

shida'R said...

pedulikan deme mee..biasala..org2 kat FB mmg pndai terasa hehee :p

faiz fakhirin said...

pompuan mmg suka luah perasaan kot fb..xfhm kdg2...adehhh

Dayz said...

atoto, nie terasa nie.. dlu dayz dgn mama dayz hri2 mkn bwang putih shje utk ilgkn mnde tah mse tu.. rse ilgkn bau bdn kut.. aish! terasa-terasa~ ^_^

♥ wawawawa ♥ said...

sapa mkn cili, die terasa pedasnye..haha

Kumbang Jingga said...

hahaha..tak suka bawang gak..anyway dh follow

Sheda ucu said...

stuju hehe..

kura said...

siapa marah marah? ops. hehhe

^^eKaTiKaH^^ said...

betul ape status yg Mee buat tu. mereke marah2 sebab mereke terasa la tu. hihi

tirahzairi said...

sape mkn bawang...die la ketiak hangit....urmmmm....mee, amik alih karam singh walia ke?

-SUPERGIRL- said...

hahahaha . ha lah karam sim tu idola kot .. hehe

azizah :) said...

em fb usah di cakap la.. fb tu org selamba je update status mengarut2..bila tak kena je cepat nau terasa..huhuhu

Edy Fee said...

perghh ayat- peromen bg pengomen...hahahhaa
hurmmm gemuknye doodle.haha

shar90 said...

sbb benda tu btol yg dia terase... hehee xD

Dba Dealova said...

ramai terase sebab diorang la tu yang buat.nasib tak suka makan bawang.hehe...

Hitsugaya Hadi (氷) said...

stuju sgttt2 .. dulu guna tgn nk sakitkan fizikal org lain,, skrg guna tgn nk sebarkan fitnah,, umpat, caci org lain ... tup tap hati org lain pula yang sakit instead of physical~~ ^^

syafiqakarim said...

susah.padahal tak mention.tp nak
terasa.haha

❖ Syaa ❖ said...

Ye lah, siapa makan cili. Dialah terasa . hahaha nak pi terasa tu bakpo . Oloh ore tok kato dio pom. Manusio manusio. HEkhek ;P

CiK FizA said...

selalu buat la tuh sbb tuh terasa. =P

opss. ketiak hangit? HAHAHA >.<

Azhafizah[フィザ] said...

budi bahasa memang budaya kita.^__^.

Aliff Haikal said...

Baru tahu ke Mee ? :) haikal dah lelah dah kena . haha

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Comel dudel tu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...