Saya Sayang Awak -_-



Lapar ye kawan? Tak tahan puasa?
Sayang awak sangat-2 ^^
Muah sikit :*

PUNCA BERLAKU PERKARA DIATAS ANDA BOLEH RUJUK "LABEL" DEKAT BAWAH :)




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

56 komen:

Ety said...

tu laa. mungkin kesan terlalu lapar time berpuasa. terlepas sahur agaknya. hahahaha :D

~Sweet Honesty~ said...

haha..kesian pula yea..sape la agaknye yea...

azizah :) said...

hahaha kesian betul minah tu.. sikap PHD banyak sgt...hahhaa

Natasya Naslin said...

eeerrr.... hahahaha =p
ape kes ni weyh ??

cik najihah said...

name sedap tapi bahasa

Azee Hana said...

isy2,,x patut2..tapi pengondol tu ape,,hehe

cci said...

hahahha... jeles le tu.. ^_^ cuba berfikir secara terbuka cikit..

Detective Fiqa said...

pehhh asal dia tu? tak puas hati ke? okayy. df marah nii huh! nak jee karate kepala dia huh!

Aishah Jahirah said...

mende la xpuas ati tu.ish2

tirahzairi said...

perghhhhh hot setup betul lah...hahahhaa

Cendol said...

hahahaha sebab peromen eh?hahaha ape lah dia.chill la.dia lapar tu kot eh.lupe sahur kot.sahur td dia tak mkn "yusuuff taiyobb" *bisik hehehe

Sally Yatiey said...

Teruknya. Sabar je lah :D hee

Cik Chokie said...

lahai dia takut ape ? link tak nak masukkan ^_~ kekurangan kasih sayang kot sebab tu lah dia menagih kasih sayang at kak mee :D

Suza said...

org giler kot haha

elyna mirsada said...

apsal le 2..tertelan kala jengking ke ape..;)

Messy Girl said...

ni pe kes ni.. tersedak nasi ke hapa?

hahahaha

Dak Fisha said...

haha. jeles lettew. abaikan tuh sume. mee sihat x? rindu kat fisha x? hehe. lupe nak wish. selamat menjalani ibadah berpose. hehehe :)

zera eira said...

dia cemburu kan mee comel sangat ni,

sayang ku, jgn la mewajukkk! hailapchiuuuuu lahhh! hishhh. bukan sayang pon dia pgl. hehe

Boni Kacak said...

lucah ke? mana ada.. biasa2 je.haha :P

shida'R said...

gilerr lah....xpuasa la tu..tah2 ank pkcik dlm entri kak shida kahkakah :p

-meeSUPERGIRL- said...

HAHAHAHAHA ! Ade pulak kaitan . senget kshda .

محمد شهريل القنيطري said...

wahhh dasyat komen tu..hehehe

RazFiRa said...

die x tinggalkan link ke? blh bg kasih syg sket. hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..cian dia.huhu

piko pink said...

nie kes x bangun sahur kor...hahaha

ayut said...

plak dah..mcm2 hal.hahaha

Masz Sidek said...

otak dia tak betul ni sbb lapar agaknya... hahaha.... ;p

Wanieys said...

lapar sangat tu dh xtahan...buka jer la puasa tuh ahaks :p

are_lin@yu said...

mybe dia salah faham kot..hehe

inche hlovate said...

ape kena pula budak pempuan ni..ayooo aii

^^eKaTiKaH^^ said...

mulut dye.. rase mcm nak cilikan aje -_-

fiza said...

Lor...kenapa plak tu. Apa yg lucahnya. Sabo jer lah dik. Dugaan dibulan posa.

shedameor said...

haha. kelakar la. kenal ke tuu ?

-meeSUPERGIRL- said...

tak kenal .. jiran sebelah rumah kot . HAHA

Elie Lily said...

kah-kah. tak pasal2 batal puasa beliau! hahha. pedulik saja org mcm tu. :)

Nurulchumel said...

sabo jek la..
manusia mmg cmtu.. dengki..
huhu..

amir aizat said...

lapar sgt dahtu, haha

Lynn Damya said...

hahaha sengal gak manusia tu, mungkin dia adalah seorg budak yg tersangat melampau baik nya..ish3...siann~~~~

btw, happy friendship day (n_n)

ஜ miss klanika ஜ said...

peromen ni ok pulak ? kihkihkih

Masmira Masri said...

bhahahhaaa ape masalah dye ntah...senget

syafiqakarim said...

takpe.
aku suka ja blog lucah pun.
dia masalah apa?hahah

Mr.She said...

hahaha. ade jugak manusia cmtu >_<
dia jeles kot. wakaka

oh hai! kita dah kenal ke belum eh? kihkih

Cik Fie said...

Alaaa..rileks je..xleyh marah2 ni, nanti cepat tua..hihihihi..ok ape blog sis ni..entah2 blog Zainina tu yg lucah..HAHAHA..hope dia x singgah blog saya..Kalau dia singgah blog saya , saya tenyeh2 muka dia..Bhahaha.. :P

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ hahaha kurang motivasi betollah budak nih ^_^

ridoma said...

hmm apa yg dia x puas hati ssgt tuh..? x kemana kalau blogger perangai mcm gini..da tak macam blogger plak bro tgk.

anamizu kaito said...

errkk apekah ? die jeles tu! hehe








slm ramadhan,
cik ana

jaakechik said...

jenis bengong tu mee!

HannaNabiella said...

kesian dia, kurang kaseh syg..haha..follow~
jemput singgah.. :)
http://farhanabiella.blogspot.com/2012/07/100-untuk-sekali-daftar-prelaunchx.html

nick dot anis said...

ishk2 bln pose ni macam2 ragam manusia la. tapi agak2 la kan. smg diberi hidayah:-)

wawa abdullah said...

seriously org tu lapar sgt kot..huhu semoga that person akan mendapat lebih hidayah.. :)


jom join contest review sempena ramadhan..duet raya dan voucher free menanti anda~ :)

ros_reeza said...

salam perkenalan :)
ROs singgah sini.. Selamat berpuasa :)

Hasrina said...

LOL mcm ni punya orang pun ada haha

O CIKTEDDY said...

hah? lawak je org ni..pelik2..haha

Yousof said...

Kata² menggambarkan dalaman kita..

Mungkin masa tu dia datang bulan kot.. ;D




*Mug yang siap print kami tak buat la supergirl.. Maaf ye.

Reena Onn said...

Ish, kenapa dengan dia ni?

shar90 said...

hahahaa... waa xtahan dgn makhluk akuatik mcm nih... ahhahaa xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...