Fakta Aku Wanita





Mereka akan saling melihat antara satu sama lain apabila bertembung. Seolah-olah memperbandingkan siapa yang paling HOT. Tipu lah kalau tak buat. Kan? Sesetengah daripada mereka akan lontarkan jelingan tajam bila lihat ada yang lebih Vouge. Series, Mee rasa nak kunyah tahi hidung sendiri kalau tengok perempuan macam tuh. -_-

Percayalah, perempuan lebih susah untuk bergaul jika berada di satu majlis atau tempat-2 keramaian berbanding lelaki yang sangat mudah bergaul dan cepat mendapat kawan. Sebab itu lah Kami dianggap makhluk yang paling Pemalu berbanding lelaki yang tak tahu malu. Muahahahahaha. gurau.

Kepada golongan lelaki, please. Jangan minta maaf selagi hati mereka masih lagi bergelegak. Melainkan anda sanggup digantikan helmet dengan pasu bunga oleh mereka. Kemarahan mereka berkemungkinan akan bertukar menjadi Benci. Siapa cakap benci tanda sayang?? Kalau dah benci, takde pon tanda atau bau-2 sayang lagi!

Cukup disini : )

Tekan dengan IKHLAS :D


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

45 komen:

shedameor said...

jangan kunyah taik hidung sendiri. nanti batal puasa. kunyah taik hidung sheda takpe. ehh ?

TokeY said...

lelaki lebih selesa pujuk hati sendiri jika merajuk....... lebih suka berdiam diri...sehingga jadi sejuk dan...insyaAllah.. akan kembali ke pasangan jika tidak terus diberikan tekanan... :)

Anum said...

hehe
macam2

Masz Sidek said...

yeah... memang terbukti kita wanita... :)

kalau ramah pun dgn kaum sejenis jer iaitu wanita... kalau dgn lelaki adalah malu2lah sikit...

kalau tak de malu tu... itu wanita gedix... ;p

zulhilmi tempoyak said...

hmmmm... bkn wanita ni sumber penyebar maklumat ka..hahaha

Detective Fiqa said...

woww. :D hehehe. betull. sy sokong 100% hehehe

TYKA KECIK said...

:)..hihi .. terbukti jgk

♥ wawawawa ♥ said...

wahh..kene siram air sejuk dulu, baru boleh mintak maaf..hehe

piko ija said...

saya suka perempuan pujuk saya...hahaha

azizah :) said...

betul la tu..lelaki lebih mudah bergaul antara sama mereka berbanding perempuan ken take time baru dpt kawan..hehee pemalu katakan..

shar90 said...

ni kah fakta nya?? haahaa
kene jage2 lps ni... ekekekee

**meh sini sume gambor mee nk kumpol... ahhaaa :P

amy fendi said...

Betul tu, sape cakap benci tanda sayang??? HAHA

Uncle Jonni said...

owh... pasu bunga pun boleh jadi helmet? hebat... uhuhhuhu...

! LiL Princess ! said...

Pengalaman Isha laa . Perempuan tak patut biarkan laki je sentiasa mengalah kan ?? Ksg2 kita kena jugak mengalah :)

jaakechik said...

mmg betul. jaa setuju ngn mee. org lelaki mmg lebih mudah bgaul. kalo pompuan ni, susah siket nak masuk. pakat nk dengki ado la..huhu...

jaakechik said...

mee nak no.fon boleh ke? nanti kalo senang boleh jumpa. kenal di blog jer. xsyok jugak kan? hehe...

cci said...

tu la adat manusia.. x leh tgk org lain lebey.. tambah2 kalo kita rapat ngan seorang kawan yang bergelar LELAKI.. eheheh

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

mee,lukis gune ape ye?

-meeSUPERGIRL- said...

guna paint tool SAI :) nak download nanti cuba cari dekat google .. :)

anys said...

tau xpew. pompuan memang mcm tu dah pun. haha

eyjalukman said...

haha complicated wanita ni . time marah , pape bole baling #eh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Just nak gtau , comel dodol tuu , ahahah:))

AmyZana said...

haha ! kita mmg tak tahu nak bergaul dlm majlis ! kekok habis ! >.<

RazFiRa said...

perempuan ialah makhluk kompleks

legendary wariner said...

Say it only when you mean it.take lesson from this quote.

Dak Fisha said...

nanti batal pose lah mee. hehehe..

Fel said...

Tak percaya dengan istilah benci tanda sayang.

Isabel Diaz said...

Isabel Diaz : Agree, bg sya benci tu tandanya dendam :)

eLL said...

yes, perempuan kata mahu tapi dalam hati berbulu. perempuan kata nak tapi dalam hati menyampah. hati kata cantik tapi mulut kata 'biasa' je. haha, kan?

E'in said...

betul2.. perempuan nie pemalu.. hewhewhew..

ros_reeza said...

hihihi.. pemalu sangat ni :)

psst..jgn kunyah tahi hidung ye!

shida'R said...

benci tanda syg?? betul apa...tp bg org yg bkasihh la..jgn ckp kalo benci jiran yg suka buang smpah depan umah tu agap syg...tu mgarutt namanya..hahaaa ^_^

Edy Fee said...

arghh sengal tekak ase bile bace nak kunyah taik idung sndri..bluerkkk

LiNda said...

lelaki kalo mrah menakutkan..susah nk pjuk..huhu

ayut said...

tang no 3 tu btulla..klu tgh mrah jgn dilayan pmpuan ni..hahaha..mau nnt kena blik je ayat2 pedas. :D benci tanda sayang..tu benci yg gedik2 mmg syg..klu dh btul benci tu jd tak syg dh tu :D

gdsbnga said...

ternyata memang perempuan tu pemalu . kahkah .

inche hlovate said...

betul2...kalo dah benci tu benci juga kan kan

Aishah Jahirah said...

hahaha....itu kes jeles le tu nk lebih hot...

Aishah Jahirah said...

hahaha....itu kes jeles le tu nk lebih hot...

buatbest said...

kecuali lelaki2 hensem macam aku..

:P

Fya Pelangi said...

bila itu bukan diri kita, pasti complicated nk difahami >.< hihi.

Elie Lily said...

Elie jarang nk guna perkataan benci. tapi kalau benci pun, tak tunjuk. and ofcos, dah benci, mana nk sayang dah. hahha

Dba Dealova said...

perempuan memang pemaluuu la sangat...hehe

steffany daph said...

susah sikit nak bergaul dgn org dkt tmpat keramaian.. maluuu :3

Cik Kay Jue said...

setuju sangan dengan perenggan last tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...