Lamaran Paling ROMANTIK + SWEET!!! [VIDEO+GAMBAR]







Mereka dikenali sebagai pasangan Trang dan Nam. Paparan video lamaran ini di laman http://www.youtube.com/ mencecah jutaan views dari seluruh dunia. Nam melamar Trang di hadapan lebih 200 orang. Disamping itu mereka semua turut membantu Nam dengan tarian yang diiringi lagu Can't take my eyes off you. Manehhh takkkk??

Menurut salah satu perbualan yang ditemuramah sebuah laman web, mereka sudah mengenali antara satu sama lain selama 8tahun. Dan mereka adalah graduan dari UCLA collage, L.A. Dari situ lah percintaan mereka bermula. Mereka masing-2 berasal dari Vietnam. 

Series best tengok!! Meleleh kot :'( TERHARU! Mee sampaikan download. Duk tengok banyak kali. Taksub lebih dari Bieborrrrr -_-

NAK SYOK LAGI TENGOK VIDEO ASAL DIORANG!!! MELELEH BAKHANG... :')

kdt : google & tuoitrenews

ANDA MUNGKIN JUGA TERLEPAS ENTRY INI

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

43 komen:

Cik Clara said...

sweet ! :)
pssst ! follow sini

zera eira said...

zera da paksa CG buat cemni nnt. kuikuikui. :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

teringin nak lamaran yang kadang2 tak terpikir dek akal.. mesti akan ingat sampai bila2 :)

cci said...

so sweettt.. ^_^

Yana Libra said...

comel je tengok~~ :)

azizah :) said...

memang sweet... ada macam kak jijah n abg syafiq tak? hahahaha :p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

syoknya kalau kena lamar camni =)

saya dah pos kad raya pagi tadi =)

*zafirah* said...

Waah,thanks for sharing :)
Sweet giler!

jemput singgah,
http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/i-am-masscomers-semester-1.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

OHMY!! Sweettt gilerrr !!

shedameor said...

okay finee. romantik sangat. jelousss !

syiela said...

wah pasangan romantik... kalau akak sure nangis guling2 sebab terlalu terharu

kaishin said...

semoga jodoh mereka berkekalan selamanya..hehe

Ikmal said...

Assalam, nie baru best... Sekarang nie ada tak lelaki mcm nie erk? Romantik giler.. (^_^)

Detective Fiqa said...

gileee sweeettt :D
jelesnya.
:D

Cendol said...

ah ape nk ckp?kreatif.lain dari yg lain.moge mrk oke2 sje.

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

ala.. comelnya;;)

maszull said...

assalamualaikum mee....so sweetnya.:)

shida'R said...

meee nk lamar ena mcm tu ke ekekekkeee :p

Mizz ErMa said...

ya ampun..swit bangat sih..sape yg tiru sape nie? (err..tetiba kaitkan dengan awal + scha pulak) hehe

shar90 said...

erk... xterlawan nk se-sweet tuh... huhuu

Si Matatajam said...

Suwittt sangat...

N.Aima K said...

wah interesting...

Nurrul said...

siapakah prince charming ku yg akan bersikap romantik sperti ini ? :D

Zie said...

sb baik dh kawin kalau tak akak dok impi lamaran macam ni.

boni kacak said...

nanti saya melamar awak macam ni ye..hehehehehe :P

Aku Mad said...

bila la org pompuan melamar mad camtu ,, haha

Edy Fee said...

romantik giler..cun la

Pecinta pink^^ said...

so sweet like gula2 kapas..ahakzzz

tirahzairi said...

syg!!! mohon lamar i cenggini jgk taw...hehehe

♥ wawawawa ♥ said...

sweet! lain dr lain hehe

wawa abdullah said...

waaa..seriously sweet..jelez nye.. mulalah Wawa berangan nak macam ni jgk..huhu


p/s: contest review di lanjutkan lagi..jgn lepaskan peluang untuk join.. duet raya + voucher free menanti.. :)

Mishter Izwän said...

sweet giler, nk macam tuh jugak :D

asfira aminuddin said...

haha memang sweet! untunglah kalo dapat laki sweet camtu jugak kan. confirm ingat sampai bila bila :)

Shahril Nasir said...

hehe...serius sweet..dh mcm2 lani cara lamaran org...hee

eita said...

syahdu...

jaakechik said...

tetuba teringat saat jaa dilamar dulu..hehe... ada nanges2 hindustan gitu..hikhik...

Mama Gee said...

cutenyaa! heheee

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt sweet...

Masz Sidek said...

pernah tengok video ni sblm ni... sweet sangat... nak tengok lagi pas ni.. :D

Aliff Haikal said...

MEE TENGOK SINI MEE :3

http://ekaldude.blogspot.com/2012/08/the-sweet-proposal.html

Nurmujahidah Ismail said...

haissh,, bukan peromen,, tapi nak comment, hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

SWEET.. NK CAMNI GAK .. HAHA

Shasha Yacob said...

hambuii, sweeet nya dia orang, jeles mak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...