Video YouTube Nazim Othman Buat Gadis Cair




Kenal tak Nazim Othman? Yang berlakon dalam cerita Dejavu Kinabalu tuu.. Dia jugak ada berlakon dalam cerita Kau Yang Terindah bersama Neelofa .. Neelopa tak kenal? Tengok muka Mee mesti kenal Neelopa. Kihkihkih. Teraiii korang tengok video Nazim kat bawah nii. Anak dara, mak dara, pasti terrrmalu tersenyum terperasan yang Nazim tengah nyanyi dekat korang. Termasuk lah gayboy. Haha.


nazim othman
Dear Boyfie <3

nazim othman
Nazim Gangnam Style!







Mee suka yang nih. Hikhik. Malunyeeee xD



Anda terlepas entri ini



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

28 komen:

dya bunga said...

haih..ensemnya pakwe dya..hahahaha

Detective Fiqa said...

amboiii. kemain lagi yee :P hehehehe

Si Matatajam said...

Kak M tak bleh nk feeling lebih2 hak hak hak...dosa tu...

Everything's Everythings said...

Apa yg aku tgk ni =.="
siap ad love-love lgi kt kepala dia tu hahaha

Sanji Ngatmi said...

body tough sapa tak suka

cci said...

hensemkan dia... ^_^ muka jambu..ngeee

boni kacak said...

boleh tahan jugak ye suara dia ni..hehehe

shar90 said...

xcair tp jeles je... aahahaa xD

Iffah Afeefah said...

sdp ke suara die?

lom try dgr lg heee

Dunia Realiti said...

Huyoooo...no komen! haha..

~Cik Sweety~ said...

oh my heart..seyes i cair okehh

shinji izac said...

adohai nyeee....
minat die blakon citer ape ntah..
yang die jadi macam lembut2 camtu..
klaka giler..
mase tu minggu raya...

BeLLa said...

cair gua :P

Crew Fathi said...

Erkk... Jambu nya dia nieh.. Hohoho...

IntaNBerliaN said...

minat gak tgk dia berlakon :-)

Cik Anis said...

terbaekkk

Myra Jay said...

Balik rumah karang nak layan lah..

Tp Nazim ni memang ensem giler kan ;D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nazim mmg hensem :)

Kesuma Angsana said...

KA pulok x minak sagt NO ni

Mira Adzlia said...

sy da cair...hihi

Dkna Abza said...

cukup pakej mamat nie :)

Arina Shamsul said...

asal tengok dia,nampak suami sendiri,pejam mata nampak suami sendiri juga,rupanya suami akak lagi encem..hahaha.

TiranaAduka said...

alamak brdband slow la..

Aishah Jahirah said...

nk tgk gak....tp line lambat le....suka tgk dia berlakon...hihi

shidaR said...

perghh..nk jugakk heheee :D

Aliff Haikal said...

Amboiiiii nak yang hensemhensem je :p

Ama kiss said...

Suara dah ada tak teringin nak menyanyi ke.....!!!!

Ama kiss said...

azim dah ada suara merdu.....tak teringin nak menyanyi ke....??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...