Lelaki Makan Ular Hidup Lebih 50 Ekor!! [VIDEO+GAMBAR]



Tiada sebab untuk korang tak percaya dengan entri ini. Kenapa? Sebab ada bukti. Gambar kat atas dah terbukti sangat sangat. Tak cukup dengan gambar, Mee ada sertakan sekali dengan VIDEO.. Mula mula Mee ingat VIDEO tu akan nampak hantu ke apee. Tapi tak. Serious. Lelaki yang berasal dari India neh tengah syok makan ULAR HIDUP BERNYAWA BERGERAK BERJOGET. Yang paling menggelikan, lelaki tersebut makan ular tu macam makan Megy .. Tak ada rasa takut pun. Makan ular hidup ni tak gempak lagi bagi dia. Mengikut sumber, dia akan makan apa saja yang dia rasa nak makan. Kerusi Meja. Maybe. Kahkahkah. Tengok VIDEO kat bawah.. Sedap sunggohhhhhh ..


Anda mungkin juga terlepas entri ini Lamaran Paling Romantik Di Dunia



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

43 komen:

muhammad asyraf said...

x sanggup tekan play.. erkk.. nak pegang geli, dia leh makan..

Everything's Everythings said...

Alamak tak berani lah nk play hahah xD

aku HaniAsyira said...

paling ak suka ular.. eeeee..

Fiza Suhaimi said...

tak sanggup tengok dah..memang geli sangat..

tirahzairi said...

eeeeeuuuuwww....geli

Azriff Aziz said...

gua terus berfikir jangan klik video tu kalau taknak menggugat aktiviti pemakanan gua. huhu

orang kemaruk apa tah. hihu

kaishin said...

erk walaupun tak geli dgn ular tp...lain kali je lah baru tekan play..huhu

Fyfy Liew said...

Omg! :O Tak lalu nak tengok tau. Ewwwww macam tade benda lain pla nak mkn.


P/s
Comment mee taleh blah btul,sakit perut gelak.

♥ wawawawa ♥ said...

euwwww~

Anum said...

geli nak muntah

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk.geli.

Fel said...

Jujur saya kata, saya tak sanggup nak tengok video tu. Ini gila!

dyabunga said...

xsanggup dya tgk video tu..geli..tgk ular pun dh geli sgt..

KorN said...

smalam korn tgk pesal makan tikus... hari ni dah makan ular plak.. dah x cukup mekanan ape kat dunia ni.. hadi yai nya punn.. ekkeeke

Nurul ain said...

eeeiiiuuuuuu.. sangat menggelikan..

syiela said...

nak tengok pun geli mee tak sanggup la.. baca pun dah eiii

Aliff Haikal said...

geli siotttttttttttttttttttttttt ! haha >.<

Si Matatajam said...

Eeeee gelinya.......

dyabunga said...

dya dh letak dalam bloglist..:)

piko ija said...

nak try mkn jugak la..haha

IntaNBerliaN said...

xsanggup nak tgk... huhuu

merahitujambu said...

eeeuu.xmoh play..T_T

MamaEma said...

tak berani nak tgk

Nur farahiza said...

mmg ta bukak , sebab geli > hehehhe

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera tgk ular pon dah meremang segala bulu tekak bgai, selamber die je makan ular..hidup2 pulak tu!OMG.spesies apakah gerangan manusia nih.horror sgt

nadzirah sofia said...

ewww...gelinya

azizah :) said...

eee geli lah... ular hidup boleh makan..nafsu makan ape tu..eee yakkk..

Sarah Mohd Saleh said...

eiii xnak laa tgk.geli okeyy =.=

cci said...

eii... x sanggup nak tgk geli... :P

Detective Fiqa said...

ohhh pleasee. wahh takk sanggup nak tgk. huhuhu GOLII

TokeY said...

sedappp uhhh...... :P..

boni kacak said...

adeh!!!!!!!! ngerinya..hahahahhaa.. hilang nafsu syahwat saya sebulan.hahahaha

Rara Nasiha said...

sumpah geli wehhh.

eita said...

geli lah

Nurrul said...

errkk , Nurrul nak pegang cacing pun takott , nikan pula ular.. :'O

Nurulee said...

Ee paling tak suka ular. Please lah dia ni -,-'

shidaR said...

dah baru lpas mkn nih..adiii mee oii nk muntahhhh..

Misz Mieza said...

Eeeww! Geli geleman tengok.. Mm ni dah la penggeli reptilia.. Oughhh! #_#


Oh, btw MM follow sini teruslah.. Follower ke #1680! Salam kenal! ^__^

Myra Jay said...

Hasiiiyyy, tengok pun dah rasa geli geleman ;)

لين Si Pipi Merah said...

tak berani nak scroll bawah nie nampak ular.beranikan diri komen ni..

steffany daph said...

specheles gua. 0.0"" woo, dahsyat gitu.

A. Asrar said...

sedap nye... :)

aswadz said...

geli pulak aku tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...