TAHNIAH Farid Kamil dan Diana Danielle.


Ahad lalu, Farid Kamil & Diana Danielle selamat mengikat tali pertunangan di kediaman aktress tersebut di Damansara, PJ selepas bercinta tiga tahun. Berkenaan tempoh pertunangan, pasangan ini dijangka bakal berkahwin dalam tempoh setahun daripada sekarang & majlis pertunangan ini juga sebenarnya rahsia.

Sejak bila diorang couple? haha. Maybe Mee sorang yang tak tahu. Ni baru bagus. Couple pun tak heboh dekat media, tunang pun tak heboh. Tiba-2 dah nak kahwin. Baru lah tak ada yang nak 'mencelah'. Tahniah Kasyah. And thanks sebab curang. Hum. 








Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

27 komen:

Detective Fiqa said...

wowww. :D hahaha baru tauu dia dgn diana. huhuhu

MamaEma said...

baru tahu ni..

Fel said...

Saya juga baru tahu.

♥ wawawawa ♥ said...

eyh da lama laa dorg kapel.. dlu ade je gosip ckp mak diana nie x restu laa ape laa hehe

Ayumi Comot said...

huhuhu...

tahniah...bagus gak dorang ni..ayu pun xtau dorang da bertunang:)

Everything's Everythings said...

Tahniah utk mereka ;D
semoga rumahtangga mereka bahagia

shidaR said...

wahh best nyer ^_^ nk kawen gak lah hehee...tahniah mee dan farid kamil..eh silap :p

azizah :) said...

wah..tahniah2..tahu mereka bercinta..tp tak sangka nak tunang secepat ni..hehe

boni kacak said...

tahniah kepada mereka berdua.hehehe. awak tu bila pulak?? :)

Aishah Jahirah said...

pun baru tahu...papepun tahniah la kt diaorg..

cci said...

eh.. baru tahu.. ^_^ awak bila agi..

RazFiRa said...

la...rahsia ke.. tp kantoi gak.. huhu.. congrats!

afiah_yaa said...

salammm...saya folow awk...:)

jaakechik said...

jaa baru tahu jugak ni...hehehe... lama dah xusha blog gosip retis...

Sally Yatiey said...

Tahniah buat mereka ;D sama padan. hee

Fikri said...

Siot ja depa ni.. tau2 ja dh btunang. Haha. :D

dyabunga said...

dya pun baru tahu yg diaorang ni bercinta.haha

shedameor said...

hehe. sweet2 je dorang ni :)

KorN said...

tahniah kepada mereka berdua.. awak tu bila pulak..
knapa komen aku mcm sama dgn boni ni?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bila turn saya pulak ni. hehe

Fiza Suhaimi said...

tahniah buat mereka :) semoga semuanya berjalan dengan lancar :)

Edy Fee said...

bagus la dah ikat...kurang gosip n fitnah

kaishin said...

tahniah pd mereka, semoga berbahagia hingga akhir hayat..hehe

syiela said...

tahniah buat nreka :)

shedameor said...

frust je bunyik. hihik

Nurlyla said...

thniahlh utk diorang... :)

tirahzairi said...

diana daniella cntik kn....simple je pakaian die time engage tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...