TEMPAHAN MENJAHIT MANIK



Berikut adalah contoh design manik yang telah dihasilkan oleh Mama Mee sendiri. Kalau nak buat tempahan jahit manik boleh lah berhubung dengan Mee melalui FB Mee Supergirl atau dinombor Mama Mee  0112-9218892 (Kak Da). Kami menggunakan manik yang berkualiti (manik jepun) yang lebih berkilat dan tidak luntur. Jahitan yang kemas dan tak mudah tercabut. Harga pulak bergantung kepada design. Boleh menghantar pakaian by hand di area Kota Bharu. Yang berada diluar Kota Bharu atau luar negeri pula biasanya mereka menggunakan Khidmat pos. Jangan risau sebab setakat ni tak ada lagi baju yang posman bawak lari. Hehe. 

Jom tengok dialbum ini untuk design yang lain >> ALBUM TEMPAHAN MANIK




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

12 komen:

Azee Hana said...

cantik cantiknyaaaaa

Everything's Everythings said...

setakat ni xde lagi mengidam nk pakai baju berdesign manik xD
inshaAllah kalau ak nk belikan hadiah utk sape2 aku order ;D

shidaR said...

wahhh nice! blh dak tempah?? de diskaun tak untuk sedara yg tdekat hehe?? haha sedare ke??? heheee :P

jaakechik said...

kreatif and berseni mama mee ni yek? mee plak tak gheti ke? hehe...


psst2x : kalo ngn jaa rege buleh kurg dop? ekekekeke

syiela said...

cantik la mee.. untung tgn berseni blh tambah pendapatan

zera eira said...

mee, mhal tak ek/ agak2 lama tak siap?

Detective Fiqa said...

cantikklahh ^^ hehehe. nice nice

azizah :) said...

cantiklah....jarang jijah ada baju ada manik ni...hehe

Sarah Mohd Saleh said...

wahhhh kemain maju skrg.dahde bisness sndreyy ;D

Aishah Jahirah said...

mee pun mesti pandai jahit manik kan....

tirahzairi said...

fuy0ooo....bleh tempah nie...hhihi

Aliff Haikal said...

Kota bharu ghupenye . heh heh heh >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...