contest blog siapa yang kawaii tu?


Blog siapa yang Kawaii tuuuuuuu ? Haha. Entah lah blog siapa. Yang penting blog si "kembar" yang menganjur contest sangat sangat kawaiii .. Kenapa Mee panggil mereka Kembar? Sebab tak tahu lah .. Cuba terjah blog mereka kawaiidyshastudio & ccicutedollylicious dan terbukti mereka kembar.. Hehe. Kembar dari segi seni .. Lukisan dan blog mereka masing masing ada identiti tersendiri .. Tak macam Mee yang masih terkapai kapai kelemasan lagi mencari identiti Doodle dan blog .. Kihkihkih. Sila lah join sebab hadiah sangat menarik... 

Mee tag semua yang membaca entri ini .. 



Jom terjah entri:-

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

31 komen:

Anum said...

jom join

cci said...

ehehe.. ma ceh join.. tp kan link letak kat blog dyha ek.. ^_^ eheh..


btw kawaiii sangat header dia..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

selamat bercontest.menarekkkk

Jna marcello said...

alahaii mmg best blog2 korang blog mee pun terbaik..lain laa mcm blog jna yg NOTHING! hahaha sbb mmg tatw nk buat ape pun ;D

Crew Fathi said...

Oh.. mcam tu.. Oooo

inche hlovate said...

rajinnye..

Myra Jay said...

Good Luck Mee :)

boni kacak said...

kawaii tu apa ye awk?

Ema Blog said...

good luck...cantik header..

shar90 said...

dah comel ape doodle kt header tuh... huk xD

*zafirah* said...

wah,mcm best je!nak join lah nanti;)

KY said...

nanti KY terjah jugalah, nak tengok kembar belah mana hahaahaa

cci said...

x jumpa ke.. alahai.. ade tu.. kat bawah font kale pink.. ehehhe.. ^_^

eita said...

gd luck...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

gud luck.. xjumpe button komen eh.. btw thanks for join.. da update nama mee

shidaR said...

hehee..wahhh..gudluck eh mee :D

E'in said...

good luck mee.. :)

Edy Fee said...

macam bst je.yg join pon gmpak2

Masz Sidek said...

good luck... blog ni kawaii... :)

Detective Fiqa said...

hahaha dah lawa dahh :D yg penting TAK LAMBAT LOADING hehehe. btw selamat bersegmen

shidaR said...

gudluck meeeeee..mng hadiah shared xkire!

♥ wawawawa ♥ said...

meee ajar laa cmne nka buat header tu! lawa sgt2

ayut said...

all the best mee...haah..agk la mcm kembar..lbh kurang cara dyorg :)

Si Matatajam said...

Blog Mee ni so kawaiiiii...kemas...nice header..

MISS Z BERCELOTEH said...

Singgah Sini..
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

Mieya Atiera said...

Good luck ! Mieya pon ada join jugak contest nie.

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Shasha Yacob said...

gud luck lerr yerr. :D

Shasha Yacob said...

blog saya xsekawaii mana, macam nak join

cerita best said...

selamat bersegmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...