Kenapa Saya Nak KURUS?



Dari dulu sampai sekarang asyik entri nak kurus jee tapi lemak masih lagi berada ditempat masing masing. Wah dah macam pelajar dekat Sekolah Kebangsaan Lemak Bersatu pulak.. Kihkihkih. Kenapa SAYA nak Kurus? SAYA itu mewakili Mee dan mangsa mangsa Lemak yang langsung tidak dijemput dan taknak dihantar pulang.. Pulang lah lemak .. Pulang lah ke pangkal jalan ... Kuikuikui.

tips kurus
Berat pulak bawak badan yang terlebih comel neh T.T


Tidak Mahu Kelihatan Seksi. 
Sebab yang paling utama bagi Mee. Tak nak kelihatan seksi mahupun seksa dengan potongan yang langsung tidak mendapat jelingan penuh ghairah oleh Kambing inikan pula manusia .. Haha. Lagipun perempuan lebih istimewa jika dirinya tidak dipamirkan ..

Shopping Lebih Mudah.
Dulu masuk kedai terus ambik baju Free Size .. Sekarang haa lu ambik lah kalau lu nak bagi kerusi dapur rumah lu pakai. Sebab? Sebab nak bagi besar .. Haha. Mee disituasi tersebut bila size bertukar kepada Medium dan ke arah  Large T.T

Mulut-Mulut Yang Membingitkan.
Yang nih sakit hati. "Eh G-dot-M-dot-K-nya kau sekarang!". Aku tahu aku dah Gemok tapi jangan lah cakap ... Sekurang kurangnya aku pernah Kurus! Hahahahaha .. Bangga dekat situ. Tapi masa lampau hanya kenangan .. Sedih T.T


Anda Terlepas Entri Ini:-
Makan ular hidup lebih 50ekor!
Kau jangan ingat kau comel sangat.




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

42 komen:

Fiza Suhaimi said...

fiza ni plak nak bagi gemuk mee. berat badan fiza 40 kg je. heheh. tapi memang pun kan. mesti ada suara suara sumbang.

syafiqakarim said...

sy xnak kurus.errr

Aishah Jahirah said...

tu la lemak2 tu xsuka le...kurus pun ada lemak jugak...huhuu

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

hha.. yang last tu memang selalu kena ! geram jugak kekadang.. tapi kawan saya kata, gemuk tu comel.. sebab tu saya tak nak kurus sebab saya tak nak cantik, nak comel je.. :DD

najihahfara said...

sy nak gemuk..
hehe
x pela asalkan sihat

Detective Fiqa said...

hahaha :D. relaxlahh. df pun same je. sy nak kuruss!!!!!!!!!!!

Iffah Afeefah said...

erm knp xkurus sbb nk sht?

BeLLa said...

haahhahah mohon bertabah

Jna marcello said...

aduhh kita terbalik ni..jna pulak nk gemok sikit..kurus xbest awk!

Mira Adzlia said...

bese la mlut org kn..sy yg kurus pun org mngate....kurus keding la..krus kering la..npe kurus sgt la...kurus tp kuat mkn, bela hantu, bela jin...tp bg sy kurniaan Tuhan....btw, klu nk kuruskn bdn pastikn jgn seksa dri ok.....yg pting, diet cre yg betol... :)

fifie said...

Fie dulu berat 47kg sekarang 53kg. Haha. Ada lah yang tegur chubby sekarang, padahal yang tegur kita bukan nya kurus. Tapi sebab jenis mulut suka menegur kan

Shasha Yacob said...

eh, janganlah rendah diri sangat. gemok tu comel apa. macam awak . hehe :)

aku HaniAsyira said...

tulah pasal.. tp jgn bila dah kurus rasa nak lg kurus sudah

Everything's Everythings said...

Kadang-kadang gemuk(no offense) di mata perempuan tu tak mcm di mata lelaki xD
Ap2 pun gd luck kalau nk berdiet hak2

shidaR said...

hahaaa..jom mkn herbalife hehee ^_^

Fyfy Liew said...

Gemuk takpe asal bahagia. Gemuk kan ckup makan. :P

shinji izac said...

xpe...
peduli kan kate orang lain..
even gemok ke, berisi ke,
yang penting, kesihatan kita kena jaga :)

jaakechik said...

org lain sibuk jer nak kurus. jaa pulak takmo kurus... jaa nak gemokkkk...huwaaa....

Si Matatajam said...

Kak M pun mangsa lemak gak..hu hu..

^^eKaTiKaH^^ said...

huuh,samelah.. tengah mencube.. hekhek xP

Nelly The Strange said...

saya gemuk ! huhu ~
:p

IntaNBerliaN said...

InshaAllah.. pasti akan berjaya nanti :-)

caliph shuriken said...

wujud ka SM Lemak Bersatu tu? huh...

Aliff Haikal said...

HUHU alaaaa gemuk itu comel :D

cweet pinky said...

dulu ade sorang mamat nih suke sangat panggil CP gemok .. haiyerr , hehehhe , bukan gmok tapisi comel , hehehe !!

kaishin said...

jgn kurus sgt dah la yer..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

gemu itu membahagiakan... muahahahhaha~

dya bunga said...

hihi..lawak lah mee ni..dya pun nak kurus..hihi.tp dya nak kurus xmau mkn ubat kurus..

izan mama mia said...

gemuk pun ok ...

ayut said...

silalah lemak pulang ke pangkal jalan..hihihi..usaha lg! :)

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik ye

boni kacak said...

jom kita berusaha jadi kutus jom..saya pun da naik sikit dah badan ni..

bab komen ke laut tu, memang selalu dapat jugak dulu.hahahahaha

Myra Jay said...

Memang ayat 'GEMUK' tu menyakitkan telinga yang mendengar..hehe :)
Semoga berjaya untuk kurus ye ;)
MJ je asyik tak berjaya je ;)

Ema Blog said...

ada caranya utk kurus

shar90 said...

"Sekurang kurangnya aku pernah Kurus!"... tumpang berbangga... hee :P

cci said...

chaiyoll..chaiyokk.. ehehe.. ^_^ mesti boleh kurus punya.. mcm cik epal tu..

eita said...

akak kurus lepas kena strok....
sebelom sakit dulu 63 now sudah 52...

RazFiRa said...

nak kurus gak.. huwaa

E'in said...

e'in tgk mee okay je..

★ aIsyaH ★ said...

hehe..kelakar je..xpe2..klo dgr org ckp..gemuk slh..kurus pun slh..kn..so..terima je la ape adenye..hehexD

♥ wawawawa ♥ said...

nak kurus..tp x dpt control mkn..cmne tu? -.-'

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kena lari 10 round padang la camni mee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...