Keputusan Chelsea vs Manchester United | Kau Kalah Kau Diam






chelsea vs manu


Keputusan Chelsea vs Manchester United - Menang pun kutuk. Kalah pun kutuk. Haha tak faham betul dengan si hati bushuk neh. Sebab bola habis binatang jadi mangsa maki hamun .. Apa lah nasib babeng, monyet, unta itu? Samakan manusia dengan monyet? Sakit tak bila kita disamakan dengan monyet? Sakit menusuk hingga ke tulang kering weii.. Haa dah tentulah monyet pun sakit hati bila duk samakan dia dengan manusia. MUNGKIN. Kakakakaka -_-"

Yang paling laka laka sekali bila orang luar padang semangatnya sampai kee facebook, twitter dll.. Orang dalam padang watlekk jee main bola sambil nikmati cendol pulut tapai. Apekehal? Semangat positif takpe tapi yang negatif tuu rasa nak goshok mulut diorang dengan buah durian.. Aumm sedapnyeee ;)

Keputusan penuh: Chelsea 2 - 3 Manchester United.
Chelsea : Juan Mata (44') Ramires (53')
ManU : David Luiz (own goal) (4') Robin Van Persie (12') Javier Hernandez (75')


 Thanks to Zera Iera sebab bagi idea untuk update ;)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

43 komen:

zera eira said...

siap cc utk zera yeee. Hehe. Syiok juga layan bola dgn mee memalam. Hehe.

GGMU GGMU! Yeah!

Jna marcello said...

Aduhh nyet pulak *NYTE mee :D

boni kacak said...

hehehehe.. tu namanya penyokong fanatik tu...hehehe

Pykaa Pdott said...

ape pon m.u tetap dihati . hehe :p

Encik H said...

kehkeh..biasa la tu..beza org yg sokong, dgn org yg fanatik menyokong..org dlm padang rileks jer men bola, org kat luar yg gaduh lebih2..

tak pasal2 babi jugak dapat nama..:p

caliph shuriken said...

x penting sgt pun team mana menang kn, erkk...

Myra Jay said...

Hheee, macam tu la peminat fanatik bola... :)
Mujur hubby dan MJ tak berapa minat :D

tirahzairi said...

wa xlayan pon...ngeh3...

dya bunga said...

dya xmint lansung dgn bola.hahaha

Mk Syahir said...

tahniah lah pada yang menang..pada yang kalah boleh tebus balik 2nd round nanti..muehehehe

shedameor said...

tak pernah amik tahu pasal MU and Chelsea ni. haha. biasala, mulut orang. memang suka memaki hamun. huhu

dwaty said...

Kat sini cam tu lah... Adeh... Chelsea kalah mulalah kata pengadil x adil... Adeh...

shar90 said...

hehee... cian kt haiwan... klu gitu kite tukar makian tu ke name kendaraan ke... mcm ni, viva btol laa pemain tu... aahaa

Dezee said...

Ekstremis selalu begitu..kadang2 sokong team luar lebih hebat dari team sendiri..tapi adat la tgk bola kena bising.Cuma caci maki tu je harus dielakkan.Dezee xlahir di anfield, old trafford atau pun di stamford bridge.Dezee lahir kat Hospital Tuanku Jaafar.Hahahahaha

Chic Na said...

glory glory man united. hehe..

kesian the blues. :)

Dhia Dirham said...

yeah menang!

kura said...

gua tak minat bola. sekiann. hahaha

KorN said...

xsempat tgk game ni hari tu.. aisehhh.. ade ulangan tak? tp rumah sewa ni xde estro cm ne nk tgk.. haha

unsecretostory said...

Haaa . semangat punya entry :D

Syarafi[skyforce331] said...

manusia, memang parangai sediakala, ketidakpuasanhatihan

Si Matatajam said...

Kak M tak layan bola..so x kisah la sapa menang pun

azizah :) said...

tahniah la MU.. memang pasukan yang bagus pon..

Ridzwan Mohamed said...

tak puas hati!

Ayumi Comot said...

gosok mulut dengan durian?huhu...best tu:)

Detective Fiqa said...

MU menang :D weewwitt

jaakechik said...

entry yg baik... teknik SEO gak tu..hehe

jaakechik said...

selamat hari raya mee... 1hb keje tak?

merahandbiru said...

dulu zmn david becham minat lps tu rooney lnsg x hensem byeeee ^^

KLIK murid orang asal ditampar kerana tidak baca doa

kaishin said...

kalah menang adat bertanding..dok gitu mee :)

tirahzairi said...

chelsea sipi2 nak menang...:P

Chenta Eyfa Latieyfa said...

cedey chelsea kalah..hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah..menang MU yea.. Tahniah.

ayut said...

aritu tgk je ank sdara bkak..tp lame2x ngantok..hahahaha..pagi2x taye result jer.. :)

Ema Blog said...

akak tak pernah ambil tahu pasal bola sepak ni..lebih2 lg yg mat salleh punya..hehee

Shasha Yacob said...

hambuii, dah bole jadi pemberitan tentang bola ni. haha

-meeSUPERGIRL- said...

testing

shidaR said...

sejak bila budang ning sukang updateng pasaling bolang hahaaa.. :D

MU ka? kalau bukan xgeng lah!

Bulan Syurga Firdausi said...

setuju. sy pn minta tgk bola n Man U tp tak minat join kutuk bile kalah bangga bile menang.. EPL? boleh jadi semua tu dah diaturkan..

E'in said...

kite xlayan bola..

Jna marcello said...

ahh frust gila game mlm tu XSUKA! hahah

Eca Dwinky Asha said...

fanatik...hehehe

Jeff Lee said...

Tahniah kepada Man U. Harap harap mereka menang Carling Cup nanti.
www.jeffleemovies.com

nik ros said...

biasa la tu. sakit hati gakkan kalau pasukan sendiri kena kutuk .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...