Saya KEMBALI wuwuwuuuu








Seminggu Mee tak update. Dan seminggu jugak lah kambing kambing dalam blog Mee neh tidak dimaki hamun. Huahuahua. Trafik menjunam hingga ke kerak nasik disebabkan Wifii rosak. Mee tak tahu apa masalah. Mungkin Kilat .. Tengok modem pun rasa Dendam. "okay faingg okay fainggggg" *buat muka macam Shuib Sepah* Pernah sekali jalan depan modem kemudian Mee korek hidung dalam dalam dan sapu dekat modem. Kihkihkih. Tipu jangan caya. 

Terima kasih kepada yang sedar kehilangan Mee.. Terharu. Wuwuwuu T.T Mintak maaf kalau lagu dekat blog Mee kali neh agak bingit. Itu adalah lagu tanda Mee gembira sangat . HAHAHAHAHA


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

39 komen:

Anum said...

Selamat Hari Raya Aidiladha

Jna marcello said...

1st! hahaha tu laa pasal da budget da ni mesti masalah internet kekke kebanyakkn blogger akn snyap seketika bila internet slow org xde internet hahah ;)) anywy welkem back meeeeeeeeeeeeee ;)

Hanamiko Sakura said...

haha.. tak boleh bla..

aku HaniAsyira said...

terasa gak kehilangan.. wooo~~

cci said...

wahaha.. kita seupa.. tp bkn sebab tenet.. tp keje.. muahaha.. ^_^ welkam back..

shar90 said...

untunglaa modem mkn taik hidung... ekekee

Detective Fiqa said...

ituu diaa dah balikk. :D hahaha
rinduu kott >.< huhuhu
btw pehh jang oh jang :P apo kono ejang ? :P

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kutunggu-tunggu entrymu..hihik..welcame back

Aishah Jahirah said...

hahaa.jangan dendam2...cian modem tu...amboi meriah betol lagu dia letak...terlayan sekali lak..:)

shedameor said...

sheda pon baru kembali. wuuuuu :)

Mira Adzlia said...

slmt kmbali..hihi

Suara Hati said...

sy pun jarang update sebab bb lembap huhu apapun tak lama lagi raya ..selamat hari aidiladha hehe

Mieya Atiera said...

Takpe. Yang penting, boleh update blog lagi lepas nie.

fifie said...

Wifi fie pun sama. Seminggu dua nie dapat update 2 entry je, nak komen dekat kawan2 pun tak dapat.

Chic Na said...

patutla tetiba hilang. streamyx mmg camtuh. time hujan mula la nak buat perangai. hikhik..

Si Matatajam said...

Owh wifi Punya Pasal la ni..,

Pykaa Pdott said...

wahh rancakk gila lagu blog nie . haha n smpena nak smbut aidiladha ka ? lembu bagai . bhahahaha :p

boni kacak said...

patutlah lama menyepi.. orang rindu tau.rindu. hahaha.. macam dialog drama melayu tak??hahaha

caliph shuriken said...

terkejut laa tiba2 dgr lagu, erkk...

Dezee said...

Kambing2 yang marah tu siapa? Xfhm
( -.-')

Myra Jay said...

Welcome back ;)
Semoga mood kembali memuncak ye ;D

.::: Princess MOMOY :::. said...

selamat datang dear
juga pada momoy yang lama menghilang
hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,sudah kembali..salam aidiladha ya dear..

aswadz said...

wifi dah ok?

Arina Shamsul said...

hahahahaha..baik punya perangai anak dara" kata si modem"

hehehe.welcome back dear :)

Ema Blog said...

selamat kembali..akak pun seminggu juga tak update...sekarang marathon berBW

Mizz ErMa said...

tau xpe, biasa kalau blogger xupdate, satu aje..sbb internet prob, xpon sebab malas..hehehe

Encik H said...

part korek hidung sapu kat modem tu memang percaya..konfem percaya..kalau bersin ada hingus pun lap guna modem kan? kan kan kan? hahaha

dya bunga said...

patutlah blog dya sunyi tnpa kunjungan mee..hihi.. welcome back dear..:D

Cik Yatt said...

muka ecited gila..haha

Syarafi[skyforce331] said...

okay faaaaaing.....okay faaaaainggg...i loike :D

Yana Libra said...

wifi mg sng rosak kalau kilat2 ni kan..xleh onlinelah kalau time hujan~~

azizah :) said...

pasni tinggalkan lagi kan.. selalu tau mee ni..hehehe

zera eira said...

rindu tahu tak aweks? hmm hmm hmm.
*kesat air mata*

Shasha Yacob said...

yahuu, mee kembali, ingat dah xaktip dahh. haipp mee mee jgn lah dok letak tahi hdung tu kat modem,walaupun baru rancangan, haha

Isabel Diaz said...

Selamat hari raya :)

Aliff Haikal said...

sungguh rindu pada mee :(

ayut said...

ayut pon lame gak ilang rase yer...hihihi.yela Mee ilang tak prasan makne ye same2x ilang la kan..huhuhu

shidaR said...

<--- tak de org lindu pong!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...