Alhamdulillah Menang Domain Dot My Dari Kazen Blog






Ingat lagi GA yang Mee join beberapa hari lepas? Rujuk entri ini.. Give Away Dot My . GA tersebut dianjurkan oleh Kazen Blog dan disponsor oleh 3orang blogger yang sangatsangat Mee kagumi iaitu KakShida, AidaOmar, Emas Putih.. Tadi Mee berkunjung ke blog Kazen Blog untuk cekedauttt siapakah pemenang GA itu. Bila Mee scroll kebawah, salah satu blog yang mendapat domain dot my secara percuma ialah saya! saya! saya! Sila tengok entri Pengumuman Pemenang Give Away Dot My .. Mee dah pm penganjur GA tersebut.. Jadi sekarang tunggu masa nak pakai domain je lah. Hehehehe... 

Sekarang tengah pikirpikir.. Nak letak nama apa dekat URL baru nanti ye.. Ehemehem. Yang pasti takkan letak panjangpanjang yang macam sekarang nih.. Mungkin "meesupergirl.com" . Cewah! skali lagi skali lagiiii.. "meesupergirl.com" .. Woooo ... HAHAHAHA. 

Pembetulan, dot.my yee bukan dot.com.. Katenya kakShida. Kahkahkah!




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

34 komen:

ayut said...

ingt..dan tahniah..akhirnya berjaya.. :) ok dh tu nama...pjg sgt pyah jgk..pendek2x pon ok dh

Miss Zahirah said...

wah... tahniah yer.. ^,^

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah.. dapat domain free setahun je yew??? hikhik

Anum said...

tahniah

cikji said...

tahniahhhhh

paripariputih said...

takniah yew... kita sama-sama dah jadik kaum kerabat domain.. eh.. dah macam bunyi donat lak aku tengok ha ha ha ^_^

azizah :) said...

wooooo bangga tu meesupergirl.com.. wewwittt! tahniah mee :)

miramalek said...

amboii sukenye die bile menang~ tapi sape yang tak hepi kann lau menang~ huhu... anywy congrates~ =)

Dak Fisha said...

wahhh tahniah mee. mesti excited kan

Aishah Jahirah said...

tahniah mee..berdotcom le pasni dia..

shedameor said...

Untunglaaa. untunglaaa. untunglaaa *jelous.

shar90 said...

xckup laa mee... nok skali lagi.... hehehee xP

Misz Fazie said...

wahh tahniah sebab memang. gempak la pakai domain...

Chic Na said...

bestnya menang domain. ok gak tu meesupergirl.com. cunnn.. :)

Cik Kay Jue said...

tahniah...

cheeze maz said...

salam kenal & ziarah,

tahniah. suka joint GA ya? Jemput sertai GA akak di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Aina Sofea said...

Tahniah ! Eh , bukankah yg tu GA Dot My ke ? Kenalah letak domain .my kan ? Pening pala . Apapun , tahniah ok ! Sy ni mmg da lma 'mengidam' domain ! Haha

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, tahniah tahniah.. ok jugak name meesupergirls.com tu.. hehe :D

Fendy said...

tahniah..jeles2

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah sayang..selamat ber dotcom ye.

shidaR said...

excuse meeee.... dot my yer..bkn dot com.. hik3 :p

boni kacak said...

tahniah!! hehehe.. setuju.. jangan amik nama yang panjang2.. kalau boleh biar unik dan buat orang tertarik sekaligus akan senang ingat sampai bila2

Aliff Haikal said...

senang sikit nak ingat kalau letak meesupergirl.com ! :")

Shiyda Aqma said...

wahh ada domain nt ! tahniah , :D

tirahzairi said...

tahniah...adiah u sbr yer...ade mslh cket...hihi

jaakechik said...

tahniah mee...beruntung laaa... opasni guna domain sendiri, trafik lagi la masyukkk...kan?

piko ija said...

thniah awk...hehe

kaishin said...

tahniah mee ;)

cci said...

tahniah.. :)

syafiqakarim said...

wewittt
letak nama aku pun ok beb


haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah. lepas ni tukar dot com la ye =)

Farra Izzaty said...

gempaknyer .. taniah2

Ema Blog said...

tahniah mee

Shasha Yacob said...

hamboii, tahniah mee. nanti senang lah diri. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...