Cashout Untuk Says.my Dah COMPLETE



Alhamdulillah .. Ya Allah. Mee bersyukur sangat sangat sekarang neh.. Tadi buka Account Says.com. Kemudian terpampang yang proses untuk cashout dah complete! Tadi Mee dah tengok. Duit dah masuk ke account bank Mee. Dan ini adalah pertama kali Mee cashout. Hehe.. 2,3 hari neh Mee mula aktif untuk berkongsi iklan iklan dari Says.com. Sebab tu cepat jee earnings Mee naik. Jenguk entri INI masa mula mula Mee nak cashout.. Terima kasih twitter, facebook, blog .. Terima kasih pada yang klik iklan Mee! Lain kali klik lagi yee.. Hehe.

Sign Up kat SINI kalau nak bukak account Says.com.. Pendaftaran pertama akan mendapat RM5. Kerja kita hanya share iklan yang dekat button Specials saaahaaajaaa ..


Teringin nak buat satu group yang berkongsi iklan says, churpchurp atau pape je lah.. Group tu nanti akan berfungsi untuk korang kongsi link dan sama sama kita klik. Aku klik kau, kau klik aku.Tapi ade ke yang nak join? hummm..


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

46 komen:

Anum said...

syukur2

Shasha Yacob said...

mee, ada sudah group begitu dekat saya. nak join ker? hihi kalau mee buat kompom gua join punya. :D

Miss Zahirah said...

weee.. dah kaya la dia skrg.. hihihi

shedameor said...

Sheda banyak kali baca pasal cashout ni tapi tak reti la. minat nak duit je tapi nak teroka malas. Huhu

Mrs Velentine said...

tahniah..follow sini..clik u nuffnang

fiza said...

Tahniah. Tak daftar lagi dgn says.

Mila Ahmad said...

tahniah la dah boleh cash out heee~

Dak Fisha said...

uwahhhh masyuk maaa :D

kura said...

wahh. kayoo!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

meeee belanje la...

Chic Na said...

so bila mau belanja cikna ni? hihi..

ada acc tp tak aktif. lupa password sudah. ;)

paripariputih said...

untung le... aku punya nuff dari follower aku 1 org sampai le ke nak dkt 1500 masih RM28 hengget =..=

Zoom Artis said...

Wah Tahniah...boleh la tukar2 Click kan :)

Eiqa Almond said...

Alhamdulillah.. :)
Wahh.!!
Mee ape lagi belanja laa eiqa.. :P

Cik.blogger said...

wah, untunglah heheh ^^

hasyimahshe said...

tahniah!!!!!

Misz Fazie said...

wahh tahniah laa. bestnyaa dah boleh cash out kan. :) kalau nak buat group tu saya sokong :D

Farah Andie said...

tahniah2.. rezeki lah tu :)

teringin nak buat bnda ni semua tp x reti -.-" lol

CekbOlat-bOlat said...

srnoklah kan . duit usaha :)

aisya said...

nak join nak join! *angkat tangan tinggi2* hehe

eita said...

waaaa....leh lah belanja..

akak ada jugak join tapi tak reti mana..hehehhe
tak bergerak pun..

Jna marcello said...

Wahh congratsssss Mee.
Na rasa nk join jugkk laa.

✿A I N A A✿ said...

wah wah!! tahniah!!!

Cendol said...

loaded la mee..haha cendol ade acc tp tak active.boleh je nak buat group camtu.cendol akn join utk support mee.haha tapi tak tau la bile nak kelik nye :p

Qu azniza ;) said...

wahh leh belanja niiiiiiiiii

Aiman Ayie said...

Aku klik kau, kau klik aku

macam best je idea tuh. haha. perlukan kejujuran lah nanti bila click2 kan ?

Btw, tahniahh, hasil dari usaha :D

azizah :) said...

tahniah! cepat kan proses says.. terus masuk akaun jer..best2..

E'in said...

ein ade akaun says.com nie, tp xtahu nak gune... ajar sikit mee..

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya.. rasa nak gak join.

Mk Syahir said...

mokcik kayooo..bila nak blanjoo? :p

KorN said...

tahniah. nnti boleh blanja.. ekekeke

dya bunga said...

bestnya dh blh cash out..dya says. ni pun xde..hehe

L said...

mestia ada yg join punya nt. huu

Jom singgah baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

Nadratul Syazwana said...

aishh, says nad tak active sgt. so memambg earning pun ciput jelah ;p

aku HaniAsyira said...

rezeki tuhan..

محمد رازيق said...

syukur. rezeki mee. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, bestnye.. :D

boni kacak said...

hari tu cakap nak belanja saya tengok wayang kan??hehehehe

★ aIsyaH ★ said...

alhamdulillah..~so..bile nak belanja sy..hewhew..xD

ayut said...

dh daftar gak..lame dh..skrg bru nk aktif blik...tp ttp lambat sbb xreti nk suruh org klik kot...hihihi

Aishah Jahirah said...

mee camne nak bagi income gerak...akak xreti la says ni.dah reg terbiar mcm tu je.

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer... ckj da account says.. tap xreti nk guna.. huhu

Shiyda Aqma said...

bestnyer ! haha da penah jumpa group cmtu kt fb tapi skang tak aktif da . huhu

jaakechik said...

bestnya larr..haha... tp jaa tak aktif sgt says ni...

shidaR said...

tahniah mee :) boleh blnja kshida..

Farra Izzaty said...

blanja la ;p CKF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...