Wooo Senangnya Dapat Duit ...








Walaupun boleh Cash out hanya RM50, Mee tetap suka! hehe .. Daftar/sign up says sekarang kat SAYS.COM .. Kalau tak pandai boleh tengok dekat SINI. 




Hari tu Mee sakit tangan. Bengkak sebelah tak tahu kenapa .. Tulang neh rasa sejuk2 jee. Ini bukan pertama kali. Mee pernah kena dulu tapi Me tahan je. 2hari lepas Mee baru je nak pergi klinik terus sakit tu hilang. Ajaib! Hehee .. Ok lah. Chow dulu .. Nak naik bas dah. Tataaaa~~






Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

57 komen:

Detective Fiqa said...

tu tandanya dia takmo akak membazir duit hahaha

kura said...

duit duit dimana kau duitttt.

cerita best said...

salam joe nk tanya kn says bt lek...klo kita nk ambil dya punya iklan cm mana ye

zera eira said...

belanja aaaa tuti pluti awek. :))

✿Lady Ainaa✿ said...

wah wah! byknya duit dia.. hehehhe

paripariputih said...

erk tunggu!! ko nak naik bas nak gi mana tu???

Aliff Haikal said...

haha siot mee dpt duit banyak dr haikal dulu!n cisss hihi

Jna marcello said...

mee duit tu share ok ;)
pasal tgn tu try letak yoko2 cepat sikit sembuh ok
TC!

Chic Na said...

dh daftar tp tak aktif. huhu.. mee pernah eksiden ke dulu? ooo pagi perak ye. xdpt jumpa mee esok. hukhuk..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tak penah pun dapt...

Cik Yatt said...

bahaya tau tangan tu..better cek bebetul

Mk Syahir said...

sharing is caring right?

jom mekdi..hehehe :p

shedameor said...

rami suruh join says ni tak terbuka hati lagi. haha. *macam nak dapat hidayah je. hihihi

azizah :) said...

wahhh dah boleh cashout tu..tahniah yunk..

cweet pinky said...

samela , kalaw saket kan , bile nak g klinik tuh , rase hilang lak saketnye , hehehe !! salu jadik cmtuh ..

Aishah Jahirah said...

akak pnya tak gerak2 pun....huhuu
sejuk kot sengal tulang temulang...

Mieya Atiera said...

Tahniah. Mieya lagi RM24. But sekarang nie dah jarang dah share link says.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe selalu mmg gitu laa... time sampai klinik..nak jumpa doctor... tetiba jer rasa okay dah..xsakit..hehe

Aida Omar said...

aida dah lama tak aktif says nie.. alahai.. huhu.. awat dengan tangan mee tu cuba jumpa jugak doktor walaupun tak sakit.. boleh tahu ape masalah dia..

boni kacak said...

wah...bestnya... senang betul dapat duit kan..hehehe.. yang penting kena rajin usaha je... nanti dah cash out, belanja kepsi tau..hehehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

eh dulu kan..kite ade tau says ne..tp ms tu kt login gune fb je..tp nape skrg xleh lg..dah ade rm30 akt dlm tu..huhu

cerita best said...

pakjoe punya says jadi cm


http://2.bp.blogspot.com/-5oGfW0zCblw/UJzyvvf3KjI/AAAAAAAABdc/6gi-1tC46Vs/s1600/cats+(1).jpg

....pakjoe cuma nk tau cm mana nk shre iklan...pakjoe nk tekan apa plzzzz bg tahu hehehe

shar90 said...

untunglaa...hehee
ajaibnye sakit blh hilang cenggitu je... sakti... hee

eita said...

dafar tapi tak pernah nak cek buat macamana..

♥ wawawawa ♥ said...

betul2! tyme nak p klinik mesti sakit tu tros hilang! haha~

merahandbiru said...

rezeki

Pengecualian bayar balik ptptn, graduan cina paling ramai

cerita best said...

msalah pajoe punya x ada button 2....awk try tgk pic pakjoe bg td 2

tirahzairi said...

ni msti sbb dapat duit.....terus xsakit...ngeh3

Suara Hati said...

wahh...bestnya!!

aswadz said...

aku slalu nyer sampai rm50 terus cash out. x tggu sampai beratus2.

iezayusof said...

wah, ajaibnyeee :p

KorN said...

tata? nak pi mana tu? jangan tinggalkan korn.. plisss

KY said...

memang sedikit mudah sekarang nak cari duitkan..tapi kena usaha juga kan?...

Lia Irdelia said...

bestnya...
hehehe

asfira aminuddin said...

bestnye dapat duit free. i pun suke. pastu terus tangan you tu dah okay. hahaha

man said...

Ooo blh dapat duit ye..hehe

Nurrul said...

Celonoknya dapat cash out money.. nurrul 0.01 sen pun tak naik.. heheee "P
Belanja laa kak :"D

Dezee said...

better pergi check..biar la mahal skit.jgn pergi yang bayar singgit..sebab service ni bergantung kepada apa yang kita bayar..nnt bengkak dtg lagi silap2 tangan kena potong.

Syarafi[skyforce331] said...

fi pun tak pernah pun dapat =__=''

hasyimahshe said...

huiyyyooooo....

jaakechik said...

jaa xaktif main ngn says ni...hiihii.. untung la dah dapat cash out!

chemay said...

says.my tu same cam nuff jugak ke dear?

shidaR said...

belanja ^_^

ct kektus said...

cokelat 1. :D

jaakechik said...

guano lama myepi ni mee... sihat dok?

zila manaf said...

wahhhhkayolaekauyo ;p

Ayumi Comot said...

ala..bestla dpt cash out rm 50....ayu xdpt2 pun lg,huhu

Edy Fee said...

hati2 lain kali nyer...bgus la dh p kli8kinik.nnt mlarat lak

Edy Fee said...

hati2 lain kali nyer...bgus la dh p kli8kinik.nnt mlarat lak

eintan nurfuzie said...

blum lagi aktif ngn says

kaishin said...

dah lama register says tp tak pernah aktif..tak reti nak promo ;))

dya bunga said...

dya pernah dftar tp xtif pun

Shasha Yacob said...

hamboii, ajaib sungguh penyakit mee ni. btw, saya ada guna says, tapi belum pernah cash out lagi.

cci said...

jeles i.. huhuu...

★ aIsyaH ★ said...

nak singgit boleh?xD

hazanis said...

wah bestnya. :)

9n0L4 said...

bestnyeeeeee dh cash out. ape rahsienye? hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...