Pertama Kali Cash Out Nuffnang





Alhamdulillah .. Beberapa hari lepas baru jee nuffnang bagi earning dekat Mee dekat entri ini *Terima Kasih Nuffnang* tapi kali neh bagi lagi. Naik lebih kurang RM20 sebab 3 iklan dari Colgate, Astro, dan HP printer dah jadi ME .. Memandangkan button cash out macam nak suruh Mee tenyeh dia, jadi hari neh dengan rasa bersyukurnya Mee akan cash out buat pertama kalinya.. Terima Kasih Nuffnang

Dulu Mee susah nak dapat semua neh.. Tapi USAHA. Kalau tak usaha tapi duk pongpang pongpang mengeluh merajuk dengan Nuffnang lah apa tak guna. Guna kemudahan GOOGLE


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

39 komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. KITE XDPT2 LAGI NI .. HEHE

Steffany Daph said...

kalo dpt cashout msti happy kan (:

Sheera Aya said...

tahniah cik mee :)

لين Si Pipi Merah said...

aiwah! rezeki .. alhamdulillah.. ;)

Farra Izzaty said...

Untungnya dapat cashout . Nuffnang ni da la susah nak cashout . tk naik2

Mieya Atiera said...

tahniah :)

inche hlovate said...

ehem kepsi!

Shiyda Aqma said...

tahniah mee :) ley blanja ! haha :P

S'din anuar said...

Wah untungnya. Nuffnang kita lmbat betul nk cashout-.-

azizah :) said...

lor... nape cashout awal bulan? kang tak pasal2 2bulan baru dapat earning tu...hehee

intanfirdaus247 said...

tahniah yer mee..:) kak intan bila nak merasa macam n juga...huhu

jaakechik said...

tahnaih mee..moga pasni rezki mee lebih murah lagi dgn nuffnang..hihi.

fifie said...

Mee macam mana nak dapat BE ? boleh share dengan fie tak.

Chic Na said...

leh belanja cikna lah. huhu.. cepatnya naik. ;)

✿A I N A A✿ said...

nantikan, boleh buat entry macam mana nak iklankan colcage ape semua tu?? melalui entry ke or just letak link bende tu??

-meeSUPERGIRL- said...

aina , tu semua brgantung pd iklan nuffnang yg keluar dekat blog kite neh .. :)

-meeSUPERGIRL- said...

@fie , nt ad maso mee buat entri :)

shasha yacob said...

meee, saya nih pun belum pernha meng cash out kan duit dalam mana mana yang saya join tau.

Farah Andie said...

wahh tahniah2.. :)

jimat2 duit itu yah

caliph shuriken said...

congratz ^^

*sori baru sempat singgah sini, huh...

E'in said...

alhamdulillah rezeki mee... :)

CekbOlat-bOlat said...

aacano ? bolat nuffnang ada rm2 je . kehkeh

syiela said...

alhamdulillah... rezekikan

Reena Onn said...

Alhamdulilah, tahniah awak :)

Akak tak pernah lagi cash out kononnya nak menabung dalam nuffnang dulu. Hehehe....

cci said...

bestnya... akak bila la nak dpt.. :P bak sikit..

Ayumi Comot said...

uhuk2..nak cash out jugak...tp ayu xpkai nuff, ayu pakai says.com:)

Izara4eva™ said...

wah bestnye.. tahniah dpt cashout :)

Siti Nurazwaniza said...

Hi pretty! azwa singgah melawat blog awak yang sangat comel plus plus ni :) hehe..

Jemput join GA ni. Tarikh tamat ialah pada 10/12/12. CEPAT! Join sebelum terlambat! :)

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Siti Nurazwaniza said...

Hi pretty! azwa singgah melawat blog awak yang sangat comel plus plus ni :) hehe..

Jemput join GA ni. Tarikh tamat ialah pada 10/12/12. CEPAT! Join sebelum terlambat! :)

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Nurrul said...

MM ,Jelesnya kita.. baru semalam adik check nuffnang baru ada 11 hinggit.. alhamdulillah walaupun siket.. hehe ^^

Nurrul said...

MM ,Jelesnya kita.. baru semalam adik check nuffnang baru ada 11 hinggit.. alhamdulillah walaupun siket.. hehe ^^

Mrs Velentine said...

Kak pula tgu 2cpuv ME baru cashout..skg baru 54.31

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..hope makin murah rezeki Mee..

sa mic said...

taniah huihui ! Moga makin dimurahkan lagi rezeki awok ye ;)

shidaR said...

boleh dah belanja hehee^^

ayut said...

akhirnya..tahniah mee :)

ayut said...

akhirnya..tahniah mee :)

Ayie Abas said...

tahniah supergirl...awk dan blog ni memang betul2 super...:D

Anonymous said...

Its such as you read my mind! You seem to understand so
much about this, like you wrote the guide in it or something.
I feel that you can do with a few percent
to power the message house a bit, however instead of that, that is fantastic blog.
An excellent read. I'll certainly be back.

Here is my web-site - paydayloanshut1b.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...