HAI IMISSYOU

Assalamualaikum semua .. Fuhh. Seminggu tak jenguk blog memang merana sangat. Tapi trafik macam still okay. Thanks dekat u'ols sebab sudi datang jenguk yee.. Sebenarnya Mee balik dari semalam lagi. Tapi malam neh baru update. Semalam rehat kejap.. Hari sabtu nanti balik kolej lagi.. 

Oh ye. Cakap pasal tempat Mee belajar. Ada yang tertanya-tanya kat mana.. Mee belajar dekat Kolej Poly-Tech Mara Lembah Sireh KB. Kolej jee.. SPM tak tak gempak macam korang. Hum.. Yang penting dalam negeri yang sama sebab Mee jenis tak boleh berpisah lama-lama dengan mama & abah.. 

Mee dari hari tuh lagi duk gabra.. Takut Mee punya "main-main" ada lagi. Dulu SPM mee low sebab "main-main". Sekarang neh Mee memang nak belajar betul-betul.. Tapi Mee takut. Mee takut nak janji dengan diri sendiri.. Hanya Allah sahaja tempat Mee untuk meluahkan segalanya. Doa saja yang mampu hilangkan rasa takut Mee. Doakan Mee ye .. :')
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

^^eKaTiKaH^^ said...

rindu mee.. *belajar kat mana2 pun sama. yg penting niat nak belajar itu ada. barulah berkat belajar tu..hee :D

dEdEQ dE wIshEs said...

I MISS U MEE

yana yani said...

bgus bljr sungguh2 heee

Dezee said...

Xper..anggap kolej tu second chance..in fact most kolej cuma ada atas tujuan business sahaja.Dezee SPM teruk..diploma teruk..tapi bila sambung Degree di kolej Dezee ambil inisiatif untuk berubah..Dezee dah jadi somebody sekarang ni..Walaupun masih lagi taraf kuli. Hehehe..

fifie said...

Alaaa SPM benda lama tutup buku bukak buku diploma degreee pulak. hehe.

Lyeen De Syifa said...

insyalalah..good luck mee..:D
allah sntias abntu kita..

Faridzuan said...

Assalamualaikum.

Samalah, saya pun jenis yang tak suka duduk jauh-jauh dengan keluarga. Nanti rindu dengan masakan mummy pula huhuhu. Anyway, saya tengah tunggu result SPM. Kalau permohonan diluluskan, saya akan belajar di matrik. Oh no, belajar di matrik bermaksud saya akan berpisah dengan keluarga! :OO

Encik H said...

janji dgn diri sendiri tu lagi elok kot berbanding janji dgn org lain..:D

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear mee
momoy pun study tak gempak
malas dan tak suka study
eh . ni bukan motivasi bagi lagi malas yer.
cuma nak cakap jangan ikut jejak momoy. hehe

inche hlovate said...

go mee go!! SPM tu dah lepas..yg penting apa yg dikejar sekrg ni

✿A I N A A✿ said...

patut lama menyepi yunk... miss u already tau.. apapun, all the best ye dear dalam peperiksaan dan pembelajaran.. =3

krole said...

tahniah wak...krole ni kolej pon tak trase masuk~belaja bek2..insyallah berbaloi dimsa akan dtg~

Edy Fee said...

haha perempuan manja sikit takpe..slmt blajar

n a j i h a h z a k a r i a said...

SPM dah lepas biarkan lepas . Hiup mesti diteruskan :)

Cikgu Fikri said...

in shaa Allah mee boleh.. tetapkan pendirian, usaha+doa+tawakal...
SPM yang dah lepas tu, biarkan...
chaiyok2..
good luck :)

Sarah Mohd Saleh said...

kb tu kat mane?kota bahru er? slmat menempuh bidang pengajiann ;0

KY said...

miss u to, belajar baik2 ok..

sabella mohamad said...

belajar memana pun sama je kak . asalkan usaha tu ada . all the best !

Yana Libra said...

belajar elok2..dptkan dean list! hehe..:)

usaha, doa & tawakal~

Misz Fazie said...

all the best!

Izzie said...

tak kesah belajar kat mana2 pun dik, asalakn jd org berguna.
lgpun rezki Allah tu luas, cuma jgn putus asa aje.
chill ^_^

eita said...

takpe belajar kat mana2 pun..janji boleh belajar..

harap lebih tekun untuk kali ni ye..

aisya said...

insyaAllah Mee boleh! hehe

ayut said...

u can do it Mee...jgn men2x lg ea :)

Qu azniza ;) said...

lex mee.. balaja mana pun xpa.jj kita usaha..

jaakechik said...

oo mee ngaji kat situ rupanya..takpo la mee mano2 pon..asalkan rajin jer..hehe...

Myra Jay said...

Belajar kat mana2 pun sama2 asalkan kita mau belajar :)

Good lcuk Mee :D

shidaR said...

miss u too :)

Nurrul said...

Good luck akk ! ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...