Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 9 | Zizan Keseorangan Lagi

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 9 | Jambu minggu 9 | Jozan minggu 9 | Saywho minggu 9 | Dukacita untuk peminat Jozan untuk minggu ini kerana Johan masih lagi belum pulih dan Zizan masih lagi beraksi sendirian seperti minggu lepas. Seperti minggu-minggu yang lepas, Mee akan paparkan video persembahan terbaik dari Jozan, Jambu, dan Saywho. Tema minggu ini ialah PERIBAHASA dan SILENT COMEDY.



Kalau dilihat, minggu ini Zizan macam sedikit gagal. Mungkin kesan daripada ketiadaan Johan bersamanya. Persembahan SayWho semakin mantap. Mee rasa berkemungkinan besar Jambu akan menjadi Juara. Minggu ini tiada kumpulan yang tersingkir. Ini bermakna kelima-lima mereka iaitu Jozan, Jambu, Saywho, Boboi dan Shiro akan bertanding diperingkat akhir pada minggu hadapan.

PERSEMBAHAN PERTAMA TEMA PERIBAHASA




PERSEMBAHAN KEDUA TEMA SILENT COMEDY




UPDATE:
MAAF! Video telah dihapuskan oleh Youtube.
Sila ke link ini untuk melihat persembahan MLM2012 >> http://www.guatv.com/ <<






Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

37 komen:

krole said...

ala~ciannye zizan, kalo ada johan mmg terbaik dua2 ni! krole mmg mnt sgt dorank dua2

deno said...

kesian zizan... nampak dia lain mlm ni... apa2 pun sokong zizang org ganu!!! hehe.. sori terover sbb sy org ganu... ^^

sabella mohamad said...

kesian zizan sensorang je . bella pun rasa jambu yg akan menang ! ;D

Anonymous said...

mana video shiro dan boboi?hmm sokongla mrk kan group tanahair,kalau kita tak sokong,siapa lg nak sokong

man said...

Zizan seorg xhbt..hehe

aisya said...

tak tengok pun maharaja lawak ni.. huhu

Carlos Santiago said...

smlm duk tgk bola..xsempt tgk..now watching...hahaha

Dezee said...

Boboi pun macam kurang idea dah..

✿A I N A A✿ said...

huhuhu ena dah berapa minggu tertinggal, rasa malas nak tengok.. tunggu je siapa pemenangnya nanti.. =P

Niesa said...

xtgk mlm td sbb penat..ok gak la xde penyingkiran..harap2 jozan bangkit.. go jozan!

Reiko Masashi said...

zizan sorg2 mcm hrimau hilang kaki la..:))

boni kacak said...

walaupun zizan sorang, tapi tetap lawak..hahahaha

ayut said...

cian zizan sorg2x..takpela..moga berjaya di final yer.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

kesian zizan, berseorangan lagi..

dEdEQ dE wIshEs said...

SABAR YE ZIZANG . SABAR

Qu azniza ;) said...

zizan xley tnpa johan

jaakechik said...

jaa pun tgk kat you tube gak...MLM mmg best!

Pykaa Pdott said...

hope la johan cepat smbut kalo tak zizan sorg2 lagi la nampak gayanye.

jaakechik said...

jaa tag mee dalams egmen ini --> http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

syiela said...

tak pernah tengok huhuhu

Nadratul Syazwana said...

Wuu, kita tak layan la maharaja lawak ni..

hana hadi said...

dah tengok.. semua lawak

Myra Jay said...

Moga Johan cepat sihat dan dapat bersama Zizan minggi final..

tp apakan daya kan..

Dan good luck buat mereka berlima :D

محمد رازيق said...

sian la tgk zizan. mana taknya sorang2 jer. haha. payah tu. tp persembahan dia bgus. btw cik mee, tq atas support tempoh hari :)

Bum Bumeyh said...

sabo la zizangg, nok wak gane, johang tengoh sakit. tapi dy mmg debest laa :D

MawardiYunus said...

xthn tgok diorg buat lwak haha

ainil fazieda said...

sedeh tgk zizan time neyh , kena bt lawak sorang2 . nasib lah menjadi jugak kan ?

http://ainilcintahadi.blogspot.com/

inche hlovate said...

kesian zizan terpksa beraksi sorg2..apa boleh buat dah tertulis begini *ayat pasrah hihi

Miss Zahirah said...

x best la bla johan xde.. x meriah jozan

etas etassa said...

buat kat ipoh...tapi x dapat masuk..hi...dtg blog sy..and follow

Cik Yatt said...

thanks..tak yah sush2 cari dah..he

ALS said...

Kesian Zizan

shidaR said...

jambu!! peace yoy!!

Ema Blog said...

seronok tgk yg minggu lepas..tk sabar nk tgk final

Ema Blog said...

seronok tgk yg minggu lepas..tk sabar nk tgk final

Mrs Velentine said...

suka yg zizan buat gerakan badan best

Nurrul said...

jozan terbaik awalaupun busy tak dapat tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...