Jangan Lupa Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu ke 8 Malam Neh




Peratusan Maharaja Lawak Mega Terkini | Jangan lupa semua tengok Maharaja Lawak Mega 2012 minggu ke 8 malam neh di Astro Warna saluran 132 .. Mee tak sabar nak tengok Jambu jee. Hehe. Tapi humm tak seronok lah sebab adik Mee dah balik asrama.. Kalau tak boleh dengar dia gelak. Sunyi je rumah neh. Tinggal Mee, abah, mama je. Mee pun tak lama dah nak choww dah. Berdua-duaan lah abah dengan ma.. Oh yee neh Mee ada print screen kedudukan undian terkini dari www.astrogempak.com.my ..


JAMBU :D




Undian terkini Maharaja Lawak Mega 2012

Berdasarkan kedudukan tiap minggu Mee tengok peratusan Jozan turun sikit tapi tetap ditempat pertama. Mungkin tahun neh Jozan menang. Sebab peminta diorang lebih ramai. Jambu pulak dari kedudukan 3,4 sekarang dah mengatasi kumpulan Boboi dan kini berada ditempat kedua. SayWho pun sama. Duk kejar Boboi dari belakang. Peratusan antara SayWho dan Boboi hanya beza beberapa peratus jee. Besar kemungkinan SayWho akan berada diatas jika Boboi tak dapat menampilakan aksi terbaik malam neh.. Good Luck semua!




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

19 komen:

^^eKaTiKaH^^ said...

yeah, JOZAN still tempat pertama.. ohhyeahhh :D

✿A I N A A✿ said...

ahakx, kalau mega muvi xbest mlm ni, boleh la tengok.. ngeeeeeeeeeee

Myra Jay said...

Ok, malam ni akan layan if takdak pape, kalau tak You tube jela ;D

Fiza Rahman said...

Alaaaa...kat umah tak der astro lah...huhuhu...

Jna marcello said...

nakk support JAMBU~!!!!!!

Kesuma Angsana said...

KA sokong Jozan but jambu pun terbaik jugak

sa mic said...

Selamanya.. jozan . hehe

Si Matatajam said...

Hope Jozan dapat buat yg terlawak...

paripariputih said...

aku teka aku suka yg saywho tu kot.. yang ada budak kenet sorang tu.. lawak giler... masa dia buat rancangan master chef ha ha ha ^_^

trah zain said...

selamat menonton mee :D :D :D

Chic Na said...

jozan terbaek. memey ahhh.. haha..

krole said...

aku mmg mnt gila ngan JOZAN...hrp dorank menang hihihi~

Chekgu Anitt said...

sape yg akn tkeluar mlm ni?
kita tgk ramai2 yer..

Aliff Haikal said...

say who ! say who ! Say who !

dEdEQ dE wIshEs said...

MHARAJA LWAK KAT GANU :)

Dezee said...

Dezee cuma sempat tengok siaran ulangan jer..

Nurrul said...

Jozan the best !!! :D

shidaR said...

JAMBU~!

Qu azniza ;) said...

jambu pon best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...