38 Tahun Angkat Tangan






38tahun angkat tangan


38 Tahun Angkat Tangan - Manhant Amar Bharti Ji telah mengangkat tangannya sejak dari tahun 1973 lagi sebagai penghormatan Tuhan Hindu, Shiva. Minhant juga dikatakan telah meninggalkan keluarganya sejak tahun 1970 untuk mengabdikan diri pada Shiva. Dan sehinggalah hari ini dia masih tidak menurunkan tangannya itu bagi tidak memisahkan dirinya dengan kesoronokan hidup .. Ramai juga yang mengikut jejak Minhant dengan tidak menurunkan tangan mereka selama beberapa tahun.

sumber

Anda mungkin terlepas entri ini :-
-Cara Solat Yang Betul
-Aku Tahu Kau GAY!



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

31 komen:

shidaR said...

wahhh..biar betikkk...

shidaR said...

biar betik...!!!

tirahzairi said...

ha? bia betui...kurus jee tgk dia...erkkk

Dak Fisha said...

tangan pon da kurus kering. dah kurang air dah. hahaha. unik betul manusia ni :)

fifie said...

Tak lenguh ke. Haha

kura said...

lg style klu jari tu, dia buat peace sign! wuhhhh :P

Chic Na said...

uishhh.. gigihnya sampai 38 tahun. huhu..

Uncle Jonni said...

tgn tu pon dah kecik sebelah... aiyooooo.. huhuhuhuhu

Suara Hati said...

nice sharing :)

caliph shuriken said...

klau x silap lama dulu pnah kuar berita citer ni, huh...

CekbOlat-bOlat said...

tadak keja . sia sia

nik ros said...

sanggup duk mcm tu jea.tak lenguh ker.

boni kacak said...

adeh.. sampai busuk tangan dia tu..

shedameor said...

adoi macam tak percaya pon ada. tak lenguh ke ? kebas ke ? hihihi. pelik pelik la dorang ni.

Che Rosliza Che mat said...

dahsyatnya...tak lenguh ke tangan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg hebat..taat pd agamanya..

Edy Fee said...

kurusnye tgn dia...hummm tetibe tjuk ni lak kn..agama

Cik P.A. said...

dasat2x!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ho?? angkat dan tak pernah turunkan tangan?? erkkk =.='

KY said...

mcm mana keadaannya itu..bayangkan tangan sentiasa diatas..

aswadz said...

angkat tgn tu, angkat gak. bau tu kena jaga. hahaha...

Kesuma Angsana said...

ada baca har tu.. mmg boleh ye sampai 38 tahun hehehe

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

AIYAK,, TAK DA KEJE OLANG NE

Cik Fie said...

Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

KorN said...

huh? aku kne denda dalam kelas kne angkat tangan ke atas 5 minit pon da sengal2

syiela said...

tu dia sanggup sampai camtu sekali dia

Aishah Jahirah said...

tinggal tulang dah pun tangan dia....

ayut said...

dh tu tgn je jd gitu jela ea?dahsyat....

zera eira said...

ni hebak sangat ni! :O

Shasha Yacob said...

patotlah nampa kekurusannya disana. hihihi

azizah :) said...

peh.... sanggup tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...