Seronok Dating Dengan Retisssss.





Hari neh terubat sikit duka Mee sebab ada beberapa Artis Tak Popular *kakakakaka* menceriakan pagi Mee.  Bermula dengan Jaa Kechik bersama bodyguard ciliknya Fikri yag comel lagi putih gebu .. Hehe. Mulut Jaa Kechik tak boleh tutup. Mee tak tahu kenapa. Hahaha. Nasib baik Jaa Kechik seorang yang peramah, kalau tak memang sunyi sepi lah suasana masa tuh .. Ye lah Mee kan pemalu. Kikikiki -_-" Terima kasih Jaa Kechik , sebab bagi Mee dan yang lain hadiah .. Boleh jadi hadiah B'day jugak tuu untuk 22 November . HEHE :D


Mee terpaksa tutup muka sebab buruk sangat takut orang culik.

Ini adalah perjumpaan blogger kelate .. Disebabkan ramai yang sibuk, jadi kami dating berempat jee lah .. Yang buat "OK" belah kiri sekali tu ialah Hana. Dia asal kedah tapi belajar kat sini .. Hari neh Hana jadi Pengasuhrelawan untuk Jaa Kechik . Hahaha .. Yang berdiri sebelah kanan sekali pulak Tirah Zairi. Sebelum neh Mee tak tahu Tirah Zairi blogger Kelate jugak. Jumpa tadi baru tahu .. Terima kasih Tirah Zairi sebab bawak jurugambar 2orang. Hehe ..



Anda mungkin terlepas entri ini:-


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

45 komen:

Ieyra Ghani said...

detim kelate kat mano nie kak ? hehe
<-- ore besut ^^

Anisa Anuar said...

terbaik... =)
blogger kelate ea... =)

Anum said...

syok

jaakechik said...

cepatnya update... jaa busy lagi ni, jenguk smeta jer... ada kak ipar dtg umah etek... psni nak sambung komen lagi...heeee.....


p/s : mulut xleh tutup? aiyarrkkkk! malu mak!

Fendy said...

cantik2 semua...hehe..npe tutup muka?

Hnahdy said...

Fuh, awal betul entrynya...firstime tau jumpa blogger cmni. Tu yang shy shy cat.

Hnahdy said...

Ermm.. Besday Hana 23 nov..(nak bgtau gak)..nnt Kita pakat mintak hadiah kat jaa ye..

shiyda said...

amboi ! sronoknye dating ngn retis yer :P

Jna marcello said...

as i wish nak berdiri sebelah antara berempat tu BOLE? ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak pernah lagi jumpa rakan2 blogger :)

KorN said...

retissssss kot korang ni... posing mengalahkan miss uniberse.. ekekkee

fifie said...

Nak join jugakkkkk. eh awak apasal fie bukak link hana tak leh eh. Permission denied. Ke dia open utk invited readers je.

kura said...

bukam main retissss main tutup2 muka meeeeee. hahaha

aku HaniAsyira said...

bestlah boleh gather2 kan..

zera eira said...

sya cembuwuuuu cembuwuuuu. Mee tak jumpa saya. Hehe. Alaa. Mee ta tnjuk muka lagi. Haha

azizah :) said...

alahai cantik2 awek2 ni tau... termasuk la mee.. mahal sgt tu yg tak tunjuk muka...hehe

jaakechik said...

singgah utk komen lagi!

* mee bakpo tutup gambar nyo? xsyok la gini. pasni jaa nk wat entry, pahtu nk tepek pic mee byok2...haha..jgn maraoh pulok yer...kikiki....

Suara Hati said...

kenapa tutup muka? hhuhu tapi pic tu tetap comell :D

shera haifa said...

wahh gether2.. best laa

Izara4eva™ said...

kita pun blogger kelate.. xjemput pun.. sobsob

shedameor said...

vavavavahh. bestnya dapat jumpa membe2 blogger :D

cweet pinky said...

hahaha !! comel2 nye :D

Chic Na said...

uishh.. ini sudah mendatangkan jeles nih. mee, next week jom ler jumpa lg sekali. cik na pun join tau next week.

Mieya Atiera said...

Bestnya dapat jumpa dengan blogger lain.

AmyZana said...

oh bestnya dpt hangout dgn bloggers =='' sye pernah sekali je hangout dgn blogger.

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik-cantik. comel-comel
tapi nape tutup muka mee
uhukk

Detective Fiqa said...

wohooo. takmo jumpe df ke? :P hahaha

cikji said...

mai follow sini dr blog jaakechik. next week mai la jupo lg ^_^

Cik Chokie said...

Waahh wahh diva gitu semuanya .. muka kak mee ayu sangat lah :D

Cik Chokie said...

Kak mee , miza dah nampak muka kak mee dekat blog kak jaa kechik . :D akhirnya ~

unsecretostory said...

Baru lepas melawat dari belog Jaa tadi . Oshemmm , best giloss . Jeless lima puloh hari lima puloh malam -,-

Nelly Strange said...

comelnya !!

eita said...

bukan main lagi berdating tu...

boni kacak said...

kenapa tuan blog tak menampakkan wajah????

tirahzairi said...

untungla bleh detim...hehe

ps: tirah baru update...baru sampai s.alam nie...huhu :(

Aliff Haikal said...

haha mee siot tak tunjuk muka ! :p

nik ros said...

bagus tol aktvt mcm ni.dapat eratkan hubungan.

Hnahdy said...

hye.. jom baca entry hana plak :)

caliph shuriken said...

geng retis detim2 ^^

Che Rosliza Che mat said...

blogger kelate kikiki mesti seronokkan...

Edy Fee said...

b;a la nk ade gathrg blogger perlis.huhu

Nora Karim said...

seronoknya kalau dpt jumpa blogger lain secara life...!

ayut said...

yeah...tu dia jmpe retiss..hihihi..bestkn dpt jmpe blogger :)

Shasha Yacob said...

hamboii, ada perjumpaan para blogger lagi. kelass kau jah

Nisa Greennnpanda said...

sronoknye korg dpt dating, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...