Gangnam Style Pujuk Bayi Untuk Makan [VIDEO]




Gangnam Style Pujuk Bayi Untuk Makan - Percaya atau tidak, percayalah. Haha. Bayi ini lebih suka makan sambil dengar lagu Gangnam Style .. Tengok. Budak budak pun dah kena rasuk dengan hantu Gangnam. Kihkihkih.. Tengoklah bapak ke abang dia tah nak suap makan tapi dia nangis nangis. Lepas buka lagu Gangnam Style terus dia nak makan.. Comel sungguh ...

pujuk bayi dengan lagu gangnam style
Laki Mee tengah pujuk anak. Kuikuikui -_-"




Anda Terlepas Entri Ini :-



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

37 komen:

Everything's Everythings said...

Hahaha mcm ni pun boleh ke xD
laju betul dia suapkan baby tu hahaha

لين Si Pipi Merah said...

selalu sangat dengar muzik tu di pasang.minda baby comel ni dah diblend dgn muzik tu.

Edy Fee said...

haha besar2 menarik gangam styl e la budak tu.mcm2.hahahaha

jaakechik said...

lucu la tgk budok tuh. xpadeyy nga kecik pandai gangnam doh...ekekeke

eita said...

dah jadi macam 1 fenomena dah gangnam ni...

Fikri said...

Haha.. Siot ja baby ni. Geram lak tgk. Kna rasuk hantu gangnam :D

cci said...

wahahah... ank cci yg bongsu pon sama.. pantang dengar lagu.. terus senyap dr nangis.. haishh... siap nari gangnam agi.. alahai... da la kita ni x ske.. dia leh plak suke..ngeee

fifie said...

Hahaha. Gangnam style memang hits lah. Fie dok tengok video dia kat utube tanpa jemu. hahhahaha

Detective Fiqa said...

err. demam GS ke?

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. BESAR SGGUH TEMPIAS DIA ..

Suara Hati said...

alalala baby ni..geram pula saya tengok :D

Sheda ucu said...

haha comel sngat hihihi

boni kacak said...

hahahahahahahahaha..rosak budak ni..

Aliff Haikal said...

Ini serious WOW !!!!!!||

Hantu gangnam style

Aishah Jahirah said...

ish2 terpengaruh betul...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg penangan sggh ni.ada tgk ni kat brite smlm..hiih.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiiii kecik2 dah diajar layan lagu gangnam style.. huhuhu

awat bapaknyer sumbat je makanan dlm mulut anak.. hahaha.. mcm gelojoh je nengok anak tu disuapkan mknn..huhu

zera eira said...

fenomena sungguh oi! hahaha

fiza said...

Hahaha...cute btul baby nih. Nak tgk gangnam style dulu baru nak makan.

Jna marcello said...

HAHAHAH mcm2 skrng ni *lawok

dya bunga said...

haha..mcm2

tirahzairi said...

makin lama makin bosan dgr...huhu

Nelly The Strange said...

hahaha ! comelll !!

mimi atieqah said...

haha,dsyt kot~

shinji izac said...

tu diaaa....
gangnam style fever....~!!!!

aswadz said...

sampai baby pun terpengaruh. dasat2...

Shasha Yacob said...

hee, gangnam style gile budak ni,


tahu tentang nuffnang tak ? meh, singgah sini kejap. http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/tidak-tahu-guna-nuffnang.html

kaishin said...

nanti anak mee nak pujuk guna apa lak? hehehe

RazFiRa said...

hahahahha comel gilakkk! tapi baby tu sempat telan ke? mcm cepat sgt je ayah die suap

azizah :) said...

budak tu tengok sampai tak berkelip2.. memang pengaruh gangnam sungguh! takpe buka je atleast baby nak makan..

Si Matatajam said...

Ishk2 macam2 la hai..Nasib baik Khalish tak terikut ngan GS ni..

Bitt (doubeIS) said...

kaakkaakakkaka habissssss...

shidaR said...

hahahaa..comel gilerrr...!

IntaNBerliaN said...

a'aa ada gaak tgk video tu.. kelakarlah.. kecik2 dah pandai gangnam style.. hihi

izan mama mia said...

his...tak habis2 lagi ker pasal gangnam style ni..

Myra Jay said...

Hheeee, memang fenomena Gangnam tul :)

E'in said...

pengaruh kuat gangnam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...